Krimi

Policajná razia v okrese Trnava: Mladý muž mal doma ZBRANE aj drogy

Trnavskí kriminalisti zadržali 27-ročného muža z okresu Trnava. Našli uňho drogy, zbrane a arzenál nábojov.

Ilustračný obrázok k článku Policajná razia v okrese Trnava: Mladý muž mal doma ZBRANE aj drogy
5
Galéria

Dlhú guľovú zbraň s optikou, arzenál nábojov rôznych značiek a kalibru, zásobníky i tlmič na zbraň zadržala polícia pri domovej prehliadke u 27-ročného muža z okresu Trnava. Okrem nedovoleného ozbrojovania je muž podozrivý aj z prechovávania a predaja drog. Informovala o tom trnavská polícia.

„Policajti vykonali služobný zákrok v jeho dome koncom minulého týždňa,“ uviedla. Celkovo 1 300 nábojov našli v spálni, v osobnom aute WV Golf potom zbraň model 122 cal 22 LR so sklopenou pažbou a zásobníkom. Všetko skúmajú a posudzujú experti Kriminalistického a expertízneho ústavu Policajného zboru SR.

Prečítajte si tiež

Drogy sa nachádzali takisto v dome obvineného. V zatavenej striekačke prechovával 19 jednorazových dávok pervitínu a v ďalších dózach ho mal uskladnený. „Venoval sa aj predaju marihuany, z čoho ho usvedčili aj zákazníci,“ uvádza polícia.

Krajský vyšetrovateľ obvinil muža z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi a zároveň s obvinením predložil prokurátorovi aj návrh na jeho väzobné stíhanie.

Sudca pre prípravné konanie sa s dôvodmi väzby stotožnil a muža policajti rovno zo súdu eskortovali do výkonu väzby. Za skutky mu môže hroziť strata slobody na 10 až 15 rokov.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Policajná razia v okrese Trnava: Mladý muž mal doma ZBRANE aj drogy
5
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM