Dominika Handzušová Správy

Polícia sa sťahuje: Do kedy bude evidencia vozidiel na Starohájskej a kde bude po novom?

Nové klientské centrum pod názvom KAMO bude na Obvodnom úrade v Trnave na Kollárovej ulici. Príprava na spustenie do prevádzky zaberie dva dni, počas ktorých pracovníci polície občanom nebudú k dispozícii.

Ilustračný obrázok k článku Polícia sa sťahuje: Do kedy bude evidencia vozidiel na Starohájskej a kde bude po novom?
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia oznamuje občanom Trnavy, že pracovníci polície budú k dispozícii v doterajších priestoroch na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru na Starohájskej ulici do stredy 19. novembra. Vo štvrtok a v piatok (20. a 21. novembra) sa bude pripravovať spustenie prevádzky na Obvodnom úrade v Trnave na Kollárovej ulici a pracovníci polície nebudú v týchto dňoch občanom k dispozícii.

„Občania si tak budú môcť nové doklady a evidenciu motorových vozidiel vybaviť v nových priestoroch Obvodného úradu v Trnave až v pondelok 24. novembra. Pracovníci tam budú klientom k dispozícii potom každý deň,“ informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová. Evidencia zbraní podľa jej informácií zostáva naďalej na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Trnave. Rovnako nezmenené zostávajú priestory, stránkové hodiny aj dni na pracoviskách v Piešťanoch a v Hlohovci.

Foto: google view street

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM