Monika Hanigovská Rôzne

Pri Trnave sa stratila mladá mačička Šimonka: Pomôžte jej vrátiť sa domov, FOTO

Krásna mladá mačička menom Šimonka sa stratila pri Trnave. Napriek tomu, že ju hľadajú každý deň, doposiaľ sa ju nepodarilo nájsť. Nevideli ste ju?

Ilustračný obrázok k článku Pri Trnave sa stratila mladá mačička Šimonka: Pomôžte jej vrátiť sa domov, FOTO
4
Galéria
Zdroj: Adriana Opletalová

Adriana Opletalová, ktorá si našla štvornohú priateľku Šimonku má hlavu v smútku. Dievča, ktoré doteraz bývalo v Trnave a nedávno sa presťahovalo do neďalekých Malženíc si vytvorilo so zelenookou mačkou silné puto. To vznikalo postupne ako sympatická Adriana chodila dvakrát denne do neďalekej farmy, kde sa starala o koňa. Tá sa nachádza približne len 1 km od Trnavy smerom na Malženice. Práve tu spoznala aj Šimonku.

Plaché mača si zvyklo

„Majiteľka stajne ju tam doniesla (na farmu – pozn. redakcie) ale nevedela, že je taká divoká, no a ja som si ju tak na seba naučila. Dva roky sa o ňu starám. Odčervujem, kŕmim…so mnou chodí aj na prechádzky, keď sa idem prejsť s koňom,“ porozprávala nám ako doteraz vyzerali ich spoločné chvíle.

Šimonka si na novú spoločnosť zvykla. „Keď na ňu zavolám uteká za mnou. Aj auto pozná – vždy keď parkujem, letí ku mne,“ spomína stále v prítomnom čase ako keby si stratu nechcela pripustiť. Ako ďalej poznamenala, mačka sa však iných ľudí bála. Zvykla si v podstate len na jej spoločnosť.

Zdroj: Adriana Opletalová

Hľadá sa Šimonka

Adriana hľadá svoju spoločníčku každý deň. Pomôžte nájsť zatúlané mača. Tu je jej opis. „Hľadá sa ruská modrá mačička menom Šimonka. Má približne dva roky je veľmi plachá, nedá sa nikomu chytiť. Má na sebe ružový obojok. Stratila sa v Trnave ŠM Dolina ale môže byť v okolí. (Trnava, Kopánka, Špačince…) Ak by ste mali akékoľvek informácie alebo by ste ju niekde zahliadli, prosím kontaktujte ma na tel. čísle 0911 493 965. Od­mena za nájdenie istá. Ďakujem za všetky informácie a za zdielanie,“ opisuje na záver Adriana.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

FOTO: Hľadá sa mačička Šimonka ktorá sa zatúlala v Trnave
4
Galéria
Zdroj: Adriana Opletalová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM