Monika Hanigovská Rôzne

Spravodajský súhrn celého týždňa: Aké témy vzbudili naj pozornosť?

Ponúkame vám spravodajské obzretie sa za celým týždňom. Vybrali sme pre vás sumár tém, ktoré u našich čitateľov vyvolali najväčšiu pozornosť.

Ilustračný obrázok k článku Spravodajský súhrn celého týždňa: Aké témy vzbudili naj pozornosť?
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Krásne biela Trnava

Pozrite si krásne zasneženú bielu Trnavu v obrazoch. Chladná zima sa Trnavčanom už dlhší čas dostávala takpovediac až pod nechty. Sneh nás však akosi obchádzal, s výnimkou prvého nočného decembrového snehu, ktorý sa však ráno roztopil. Štvrtok však Trnavčania našli naše mesto pod bielou perinou.

Archívne fotky

Pravá zima sa vie postarať nie iba o starosti, ale aj o krásne spomienky. Tie sa viažu s radovánkami, ktoré zvyknú byť s týmto ročným obdobím spájané. Ktoré dieťa by už nepotešila naozaj poriadna snehová nádielka. A práve z takýchto zím vám prinášame archívne fotky z Trnavy a okolia.

Hlášky turistov

V našom meste možno naraziť nielen na domácich obyvateľov, ale aj ľudí z iných slovenských miest a obcí, ktorí sa u nás rozhodli napríklad pracovať či študovať. V Trnave však možno stretnúť aj turistov. A niektorí z tých zahraničných svojou zvedavosťou a priamosťou dokážu občas vyčarovať okoloidúcim Trnavčanom, ale aj sprievodcom, úsmevy na perách. Veď sledujte tieto hlášky z nášho mesta…

Počty obyvateľov

Počty obyvateľov miest sa pravidelne menia. Podobne tomu samozrejme je aj v tom našom. Pozreli sme sa preto na najnovšie zistenia v tomto smere týkajúce sa Trnavy. Dokázali by ste uhádnuť, koľko nás vlastne je? Zisťovali sme zaujímavé údaje.

Nevšedné mená detí

Viacero detí, ktoré prišli na svet v trnavskej nemocnici, dostalo od svojich rodičov naozaj na naše pomery netradičné mená. Rosalinda, Santíno a tým zoznam nekončí. Veď sledujte…

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM