Dominika Handzušová Rôzne

Strašidelný víkend: Poďte sa báť na vežu či na zámok

Pozrite si prehľad podujatí, ktoré vás čakajú v Trnave a okolí. Ak vám nie je po chuti testovanie odvahy, zájdite si na futbal, hokej, alebo do divadla.

Ilustračný obrázok k článku Strašidelný víkend: Poďte sa báť na vežu či na zámok
Zdroj: TASR

Máte chuť na šport, alebo kultúru? Chceli by ste vidieť nočnú Trnavu z výšky? Alebo chcete tento víkend stráviť spomienkou na zosnulých? Pozrite sa, čo ponúka náš región na tento víkend.

Halloween a Noc duchov

Mestská veža v Trnave pri príležitosti sviatku všetkých svätých pripravila predĺženú prevádzku. Naskytne sa vám tak netradičný pohľad na nočnú Trnavu. Pri špeciálnych vstupoch nebude chýbať správna atmosféra a malé prekvapenie pre mlsné jazýčky. Mestská veža bude otvorená v piatok od 17:00 hod. do 22:00 hod. a v sobotu od 10:00 hod. do 22:00 hod. Aj vstupné bude znížené – dospelí zaplatia 2 €, študenti a seniori polovičné, deti od 6 do 15 rokov 0,50 €.

V krásnom prostredí Smolenického zámku sa bude v piatok od 19:00 hod. konať benefičné spoločenské podujatie pod názvom Noc duchov. O zábavu sa postará DJ Jano, Trnafská cimbalofka a Raks Farah. Vstupné je 38 € na osobu, v cene je zahrnutý welcome drink, vínko, dvakrát večera, nealko, káva, dezert a malé prekvapenie.

Ak ste si návštevu hrobov svojich blízkych nechali na poslednú chvíľu, skontrolujte si, kedy budú cintoríny v Trnave otvorené.

Šport

Po viac ako troch rokoch sa zopakuje atraktívny súboj o cenný opasok. Titulový zápas Tomiho Kida a Hamzu Wandera bude doprevádzať trinásť napínavých súbojov medzi výberom slovenských boxerov a ich súpermi zo zahraničia. Podujatie sa začne v piatok o 17:30 hod. v Mestskej športovej hale v Trnave.

Kam za futbalom si môžete pozrieť vo veľkom prehľade zápasov.

Pred reprezentačnou prestávkou sa na zimnom štadióne odohrajú zápasy juniorov. Čaká ich atraktívny duel s ašpirantom na postup. Zápasy trnavských Gladiátorov proti Martinu si môžete pozrieť v sobotu od 14:00 hod. a v nedeľu od 10:30 hod. Vstup je bezplatný.

Divadlo

Piatkové predstavenie Kamenný chodníček Ferka Urbánka je už vypredané. Divadlo Jána Palárika však pripravilo na sobotu detské bábkové divadlo. Bratislavské divadlo Happy odohrá predstavenie Kamarát nad zlato. Vstupné stojí 3 €.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM