Lucia Lauková Správy

TIP na Valentína: Užite si romantickú prehliadku zámku aj večerné premietanie

Nemáte ešte program na Valentína? Romantikou bude dýchať aj Hlohovský zámok.

Ilustračný obrázok k článku TIP na Valentína: Užite si romantickú prehliadku zámku aj večerné premietanie
Zdroj: Mesto Hlohovec

V Hlohovci nebude o romantiku núdza. Mestské kultúrne centrum si pre všetkých zaľúbencov pripravilo zaujímavé podujatie.

V sobotu 17. februára sa môžete tešiť na romantickú prehliadku Hlohovského zámku a filmovo-hudobný večer v zámockej kaviarni.

Program sa začne o 17:00 prehliadkou zámku. „Počas tohto romantického zážitku budete mať možnosť objaviť krásu a históriu nášho nádherného zámku. Je to ideálna príležitosť pre všetkých milovníkov histórie, umenia a romantiky. A čo je lepšie, môžete si túto nezabudnuteľnú chvíľu užiť spolu so svojou drahou polovičkou, priateľom či priateľkou – vstupenku máte za polovičnú cenu,“ lákajú organizátori.

Prečítajte si tiež

Lavička lásky

Okrem toho čaká návštevníkov aj lavička lásky, na ktorej sa budete môcť odfotiť a možnosť zatancovať si na nádvorí zámku na pieseň podľa vlastného výberu.

Po prehliadke bude program pokračovať v zámockej kaviarni. „Najprv sa vám predstaví huslistka Zuzana Maceková a neskôr ju vystrieda Lívia Doležalová s gitarou a spevom,“ uvádzajú organizátori. Romantický večer zakončí premietanie filmu Raňajky u Tiffanyho.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM