Rôzne

TIPY na valentínske podujatia v Trnave: Užite si koncerty, tanec aj skvelú zábavu

Chcete si dopriať na sviatok zamilovaných niečo zaujímavé? Máme pre vás niekoľko tipov ako si užiť Valentín v Trnave.

Ilustračný obrázok k článku TIPY na valentínske podujatia v Trnave: Užite si koncerty, tanec aj skvelú zábavu
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Pokiaľ by ste chceli svoju polovičku zobrať na zaujímavú akciu v predstihu, ste na správnej adrese. Malý Berlín si na sobotu 11. februára o 19.00 hodine pripravil akciu s názvom Žltý kanárik – kabaretný úlet mesiaca. „V Malom Berlíne sa bude glosovať, spievať, recitovať no najmä sa bude reagovať na aktuálne témy. Do Trnavy prichádza kabaret Žltý kanárik,“ informujú organizátori. Za vstup na mieste zaplatíte 12 eur. Pre seniorov, študentov a ZŤP je vstup vo výške 6 eur.

Máte chuť na trochu hudby?

Obzeráte sa po niečom akčnejšom? Po vyše dvoch rokoch prichádza tradičná februárová AC/DC party pod titulom: Powerage-Tribute To Bon Scott. „Stretneme sa v sobotu 11. februára vo vynovenom priestore na Šrobárovej 10 s novým názvom 10 BAR. Tento rok sme si pozvali aj hostí a to našich bluesových kamarátov BEANS & BULLETS, ktorý odpália večer v tých správnych decibeloch. Môžete sa tešiť na 2 spevákov Dana Mizenka /AC/TN/a Mareka Steineckera alias Štaja, ktorí odspievajú nadupaný AC/DC set. Nebudú chýbať bratia „Youngovci“ v podaní Mária Gajarského a Denisa Banga, Jano na base a Robo za bicími,“ informoval tím organizátorov. Všetko odštartuje o 20.00 hodine a za vstup zaplatíte 10 eur.

Vytancovať sa budete môcť na DANZA ANNIVERSARY PARTY. Akcia začína v sobotu 11. februára o 21.00 hodine v podniku CAFFE MILANO 2. Vstup na párty stojí 10 eur. Hodinu pred jej začiatkom sa môžete zúčastniť workshopu. Spoločný vstup na workshop a párty stojí 15 eur. „Budete môcť počúvať a tancovať na skladby salsa cubana, salsa linea, timba, salsaton, cubaton, bachata, bachata sensual, kizomba, semba, tarraxinha, urban kiz atď. Tak neváhajte a príďte Čaká Vás fantastický večer plný tanca, drinkov, afrolatino hudby a skvelej zábavy v kruhu nadšencov afrolatino sveta,“ informovali organizátori.

Ak hľadáte akcie presne na 14. februára, aj pre vás máme niekoľko tipov.

Prečítajte si tiež

Niečo pre zaľúbencov

Poriadnu dávku romantiky si budete môcť užiť na špeciálnom valentínskom koncerte. 14. februára sa v Kine Hviezda predstaví Bystrík Banda. „Bystrík sa hudbe začal intenzívne venovať v 18-tich rokoch a prvé vystúpenia absolvoval v rôznych kluboch a baroch, kde hrával na gitare prevzaté piesne, ktoré postupne dopĺňal o svoje vlastné pesničky. Po prvýkrát na seba upozornil vlastnou skladbou „Snívaj“ v roku 2004, ktorá výraznejšie zarezonovala aj v éteri slovenských rádií,“ informovali organizátori. Vstupenka na koncert, ktorý štartuje o 19.00 hodine, stojí 19 eur.

V prípade, že by ste si chceli užiť sv. Valentína aktívne, aj pre vás máme tip. Svoju polovičku môžete zobrať na verejné korčuľovanie. Korčuľuje sa počas víkendov v časoch od 14.30 do 16.30 a 17.00 až 19.00. Počas týždňa môžete na ľad vybehnúť v čase od 17.00 do 19.00 hodiny. Dospelí z Trnavy zaplatia za vstup 2 eurá na osobu. Pokiaľ žijete mimo mesta, bude vás stáť korčuľovanie 3 eurá.

Láka aj Baterkáreň

Ak čakáte bábätko, aj pre vás sa niečo nájde. Spoločné chvíle si môžete užiť počas Valentínskeho SWAPU v Baterkárni. Podujatie sa uskutoční presne na Valentína od 10.00 do 18.00 hodiny. „Tohtoročný sviatok sv. Valentína v Baterkárni oslávime trochu netradične, oslavou materinskej lásky. Pripravili sme si Valentínsky swap pre mamičky, čerstvé mamičky či budúce mamičky a ich nové a budúce bábätká,“ lákajú organizátori. Vstupné sa neplatí. Hradia sa iba odnesené veci (2 až 5 eur).

V Baterkárni si pripravili ešte jednu milú akciu. Je ňou Valentínsky kurz výroby kozmetiky pre dvojice. „Príďte stráviť príjemný večer vo dvojici na sviatok sv. Valentína a vyrobte si spolu krém na holenie z prírodných ingrediencií. Strávte sviatok zaľúbených vo dvojici, naučte sa niečo nové a darujte si zážitok a čas pre seba. Na kurze si prakticky ukážeme, aké alternatívy bežných produktov používať a ako si kozmetiku vyrobiť doma jednoducho a lacno,“ informoval tím organizátorov. Cena kurzu pre dvojicu je 34,90 eur.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM