Správy

Trnava potrebuje obsadiť pozíciu VEDÚCEHO odboru: Aký PLAT ponúka?

Pokiaľ chcete pracovať na Mestskom úrade v Trnave, máte jedinečnú príležitosť. Akú pozíciu potrebuje radnica obsadiť?

Ilustračný obrázok k článku Trnava potrebuje obsadiť pozíciu VEDÚCEHO odboru: Aký PLAT ponúka?
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

Mesto Trnava na svojom webe zverejnilo informácie o ďalšom výberovom konaní. Hľadá vedúceho/ vedúcu odboru ekonomického.

Čo vás čaká?

Budúci vedúci bude zabezpečovať prípravu materiálov do MZ a MR a zúčastňuje sa na stretnutiach MZ a pri prejednávaní materiálov MR sa na pozvanie zúčastňuje zasadnutí MR, plní uznesenia MZ, MR a primátora a zúčastňuje sa porád vedenia mesta, porád prednostu MsÚ, prípadne zasadnutí komisií MZ a zasadnutí VMČ.

Rovnako zodpovedá za dodržiavanie zákonov a ostatných právnych predpisov a vnútorných noriem Mesta Trnava a MsÚ, riadi, kontroluje a hodnotí prácu zamestnancov svojho odboru a plnenie ich úloh a zodpovedá za včasné a kvalitné spracovanie predkladaných písomných materiálov a ďalšie.

Uchádzač by mal mať vysokoškolské vzdelanie II. stupňa – ekonomické zameranie, manažérske, organizačné a komunikačné schopnosti, minimálne 5-ročnú prax v riadení ľudí.

Chýbať by mu nemala ani pokročilá znalosť práce na PC a zodpovedný, analytický a proaktívny prístup k práci.

Prečítajte si tiež

Samozrejmosťou by mala byť odolnosť voči stresu, schopnosť samostatne rozhodovať, znalosti z oblasti predmetného odboru, flexibilita, spoľahlivosť, asertivita, kreatívnosť, bezúhonnosť a spôsobilosť na právne úkony v plnom rozsahu a vodičský preukaz skupiny B.

Platové podmienky

„Žiadosť o zaradenie do výberového konania spolu s požadovanými dokladmi zasielajte na e-mailovú adresu personalne@trnava.sk do 20. januára 2023,“ informuje mesto.

Predpokladaný nástup na pracovnú pozíciu je dohodou a ide o pracovný pomer na dobu neurčitú.

„Platové zaradenie: min. 2-tisíc EUR + ďalšie platové dojednania v závislosti od vzdelania, praxe a pracovných skúseností,“ píše sa v oznámení o výberovom konaní.

Viac informácií a zoznam požadovaných dokladov nájdete po kliknutí na TENTO odkaz.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM