Júlia Vargová Iné športy Šport

Úspech trnavských ragbistov: Obhájili titul majstrov Slovenska, FOTO

Po prvom ligovom kole v Bratislave a druhom domácom turnaji sa trnavskému Rugby Club-u Spartak Trnava zadarilo aj v Memoriáli Tonyho Puverlev, čím obhájili majstrovský titul v slovenskej sedmičkovej súťaži.

Ilustračný obrázok k článku Úspech trnavských ragbistov: Obhájili titul majstrov Slovenska, FOTO
7
Galéria
Zdroj: RC Spartak Trnava

Ragbisti z klubu RC Spartak Trnava si na svoje konto aj tento rok pripísali významný úspech. Podarilo sa im zvíťaziť v každom zápase sezóny a už teraz sa tešia na tú ďalšiu. „Dúfame, že sa nám spolu s ostatnými klubmi podarí zvýšiť úroveň a organizáciu slovenskej sedmičkovej súťaže v budúcej sezóne,“ uvádza klub na svojom facebookovom profile.

Turnaj, ktorý klub absolvoval 22. júna, bol podľa šikovných ragbistov peknou bodkou za sezónou. „V prvom stretnutí sa nám podarilo vysoko zvíťaziť nad mladým tímom z Piešťan. V druhom stretnutí sme mohli spečatiť majstrovský titul, čo nám v úvode zápasu zväzovalo ruky a chybami sme púšťali Žilinu do príležitostí. Počas zápasu sme navyše prišli o kľúčového hráča Maťka Minárika. Následne sme sa našťastie vzchopili a zvíťazili. Žilina nás v tomto ročníku potrápila v každom stretnutí a zaznamenala výrazný progres,“ opisuje RC Spartak Trnava priebeh turnaja.

„Proti RK Bratislava sa nám zápas vydaril a pohodlne sme vyhrali nad kvalitným súperom. O prvé miesto na turnaji sme sa stretli v zápase so Slovanom Bratislava, ktorý odohral výborný turnaj. V tesnom zápase sme mali mierne navrh,“ dodáva.

Výsledky turnaja:

SPARTAK 35:0 RUC Piešťany
SPARTAK 19:5 RC Bears Žilina
SPARTAK 45:7 RK Bratislava
SPARTAK 21:12 Slovan Bratislava
Úspech trnavských ragbistov: Obhájili titul majstrov Slovenska
7
Galéria
Zdroj: RC Spartak Trnava
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM