Správy

Užite si leto v Trnave! Zabaviť sa a oddýchnuť si môžete aj na školských športoviskách

Ak hľadáte miesto na aktívny oddych, poslúžiť vám môžu aj trnavské školské dvory. Počas leta sú otvorené celý deň.

Ilustračný obrázok k článku Užite si leto v Trnave! Zabaviť sa a oddýchnuť si môžete aj na školských športoviskách
Zdroj: Mesto Trnava

Ako informovalo mesto Trnava, leto si môžete užiť aj aktívne. Areály trnavských základných škôl sú počas celých prázdnin otvorené pre všetkých.

Kedy si budete môcť užiť šport či oddych? „Otváracie hodiny sa túto sezóny predĺžili – namiesto 10. hodiny sú areály prístupné už od 8.00 h. V letnom prázdninovom režime je ich možné využívať celý deň až do 21.30 h (školský areál na Ulici Kornela Mahra je otvorený až do 22.00 h),“ prezradila radnica.

Kedy a kde?

Počas prázdnin, víkendov a sviatkov sú športoviská otvorené od 8.00 do 21.30 hodiny, od mája do septembra počas pracovných dní od 16.30 do 21.30 a od októbra do apríla počas pracovných dní od 16.30 do 20.00 hodiny.

Na šport a relax sú sprístupnené školské dvory ZŠ na Atómovej 1, ZŠ na Andreja Kubinu 34, ZŠ na Ivana Krasku 29, ZŠ na Jána Bottu 27, ZŠ na Kornela Mahra 11, ZŠ na Maxima Gorkého 21, ZŠ na Námestí Slovenského učeného tovarišstva 15, ZŠ na Spartakovskej 5 a ZŠ na Vančurovej 38.

Zrekonštruované priestory

„Z deviatich škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta má zrekonštruovaný školský dvor šesť z nich vrátane nedávno dokončeného areálu na Námestí Slovenského učeného tovarišstva. ZŠ na Andreja Kubinu a ZŠ na Kornela Mahra majú pripravený projekt, v Modranke na Ivana Krasku sa aktuálne buduje nová telocvičňa,“ dodal magistrát.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie lákavé články

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM