Správy

V Trnave prebehnú zápisy do materských škôl: Deti môžete hlásiť aj do NOVEJ škôlky

Mesto zverejnilo informácie, ktoré by mali zaujímať všetkých rodičov malých detí. Blížia sa totiž zápisy do materských škôl.

Ilustračný obrázok k článku V Trnave prebehnú zápisy do materských škôl: Deti môžete hlásiť aj do NOVEJ škôlky
Zdroj: TASR /Ján Krošlák

Mesto Trnava informovalo, že zápisy v materských školách budú prebiehať počas mája. Zápisy budú prezenčnou formou počas prvého májového týždňa.

Zúčastniť sa ich budete môcť 2. a 3. mája od 6.30 do 14.30 hodiny. Neskôr budú prebiehať 4. a 5. mája od 10.00 do 17.00 hodiny.

Nová materská škola

„Do siete mestských materských škôl pribudne od 1. septembra 2023 už aj materská škola na Spojnej ulici, do ktorej už tak isto môžete prihlasovať svoje deti,“ informuje mesto Trnava.

Pridali aj ďalšie termíny

Radnica však upozorňuje, že prezenčný zápis pre túto materskú školu bude v priestoroch MŠ Murgašova v termíne od 2. do 5. mája ako v ostatných škôlkach.

„Z dôvodu očakávaného zvýšeného záujmu o zápis do novej materskej školy však iba pre túto MŠ pridávame aj ďalšie termíny zápisu, a to 9. a 10. mája od 6.30 do 14.30 h. a 11. mája od 10:00 do 17.00 h.,“ dodáva radnica.

Žiadosti do všetkých materských škôl možno podať osobne, poštou alebo elektronicky.

„Písomné žiadosti o zápis detí do MŠ Spojná zasielajte na adresu MŠ Murgašova 13. Pri prijímaní budú uprednostnené deti zo spádových oblastí MŠ Okružná 19, MŠ Okružná 27, MŠ Ľudová a MŠ Murgašov,“ informuje magistrát.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM