Monika Hanigovská Rôzne

V Trnave sa uskutoční sídliskový festival: Čo môžu ľudia zažiť?

V Trnave si môžete vyraziť na sídliskový festival „Spájame sily“. Pre návštevníkov sa chystajú všakovaké lákadlá. Čo sa bude dať zažiť?

Ilustračný obrázok k článku V Trnave sa uskutoční sídliskový festival: Čo môžu ľudia zažiť?
Foto: Jana Bujňáková / Zdroj: Dnes24.sk

Sídliskový festival „Spájame sily“ pripravila nezisková organizácia Centrum Koburgovo, v spolupráci s ďalšími neziskovými organizáciami a mestom Trnava. Zaujímavý projekt sa uskutoční v sobotu 24. septembra 2016 od 10.00 do 17.00 hodiny pri nákupnom centre na Linčianskej.

Prečítajte si:6 tipov od trnavského kaderníka: Ako správne zregenerovať vlasy po lete

Pod taktovkou hudby aj divadielka

Sídliskový festival ponúkne zaujímavý program s improvizovaným hľadiskom, kde si budú môcť návštevníci vychutnať hneď niekoľko zaujímavých kapiel. Romanika, lokálna Therne Chave Trnava, Rapperi TT Linka 113, či známa skupina Hudba z Marsu bude spríjemňovať tento trnavský sídliskový festival. Festival však pripravil ďalšie zaujímavé lákadlá.

Akcia poteší aj najmenších návštevníkov. Bábkové divadielko Teátro Neline predstaví a zahrá rozprávku Anna, malá čarodejnica. Okrem divadielka budú v ponuke aj tvorivé dielne, ktoré budú lákať väčšie aj menšie zvedavé deti. V dielniach na ne bude čakať program zameraný na kreslenie a maľbu.

Rozdajú si to sídliskové tímy

Súčasťou festivalu bude futbalový turnaj medzi sídliskovými tímami. Pre všetkých priaznivcov adrenalínu bude pripravená skateboardová škola. Zaujať návštevníkov môže i workshop na výrobu odznakov.

Festival sa stane aj miestom, kde môžete zažiť dobrý pocit z dobrovoľníctva, ktoré skrášli naše mesto. Zanedbaná stena na sídlisku sa pod rukami Táni Vrtochovej a detí premení na plochu s krásnymi ilustráciami. Aj autobusová zástavka prejde zmenou a to pod rukami dobrovoľníkov z Trnavskej arcidiecéznej charity. Priestor vyčistia od popísaných nápisov a nálepiek.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM