Monika Hanigovská Rôzne

V Trnave si už čoskoro budeme užívať klzisko: Nájdete ho v novej lokalite!

Začnite si brúsiť korčule. V Trnave si už čoskoro budeme môcť zajazdiť na klzisku. Stane sa tak ešte pred zahájením Vianočných trhov.

Ilustračný obrázok k článku V Trnave si už čoskoro budeme užívať klzisko: Nájdete ho v novej lokalite!
5
Galéria
Zdroj: mediaflash

Syntetické klzisko bude v Trnave slávnostne otvorené 11. novembra o 17.00 hodine v priestoroch Trhovej ulice. Prevádzku tak odštartuje ešte pred zahájením Vianočných trhov, ktoré v našom meste začínajú 25. novembra.

Spoločný projekt

„Vianočné trhy realizuje mesto Trnava v spolupráci s firmou Mediaflash. V rámci zmluvy, ale i každoročného vyhodnotenia je ambíciou mesta zvyšovať kvalitu a ponuku pre návštevníkov vianočných trhov. Z tohto dôvodu došlo k požiadavke ponúknuť občanom mesta a návštevníkom aj ďalšie aktivity v rámci daného podujatia. Takto došlo k dohode, že súčasťou ponuky Vianočných trhov bude aj plocha na korčuľovanie a tým zaatraktívnenie ponuky v centre mesta. Projekt korčuľovania v centre je tak spoločným projektom ako výsledok spolupráce viacerých subjektov, nielen mesta Trnava a firmy Mediaflash, ale aj spoločnosti ZF Slovakia,“ povedal pre hovorca mesta Pavol Tomašovič.

Ten zároveň pre spravodajský portál Trnava 24 dodal, že snahou mesta je prehĺbiť spoluprácu aj so zamestnávateľmi v Trnave a spolu s nimi vytvárať zaujímavé aktivity pre občanov.

Zdroj: mediaflash

Minulý rok bolo klzisko pred radnicou. Podľa vyjadrenia Tomašoviča bude otvorenie druhého ročníka zahájené v novej lokalite. „Klzisko bolo už minulý rok pred radnicou, teraz sa posúva nižšie ku uličke Trhová,“ povedal nám Tomašovič.

Trnavčania sa môžu tešiť na zaujímavý program, ktorý začne samotným slávnostným otvorením 11. novembra. „Súčasťou otvorenia budú mladí hokejisti a krasokorčuliari,“ povedal pre Trnava 24 Jakub Hrušovský, event manager Mediaflash. Okrem slávnostného otvorenia sa môžu trnavské deti tešiť aj na sobotné popoludnia. "V soboty o 15.00 hodine bude organizované korčuľovanie so športovými aktivitami pre deti,“ doplnil Hrušovský.

Zdroj: mediaflash

Škôlky a školy zadarmo

Plochu na korčuľovanie s rozmermi 20 × 10 metrov budú môcť bezplatne využiť nielen trnavské škôlky a školy, ale aj tie z okolia. „Dávame priestor trnavským školám a nie len tým. Aj tým z okolia. Školy a škôlky v čase od 9.00 hodiny do 13.00 hodiny budú mať bezplatný vstup, treba sa však nahlásiť vopred,“ informoval Jakub Hrušovský o podmienkach. Ostatní záujemcovia zaplatia za jednorazový vstup 50 centov. Brúsenie korčúľ bude spoplatnené sumou 1,50 eur a požičanie korčúľ sumou 2 eurá. Klzisko podľa vyjadrenia Hrušovského bude otvorené pre verejnosť denne od 10.00 do 20.00 hodiny, a to až do 8. januára.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

OBRAZOM:  Trnavské klzisko zahájí druhý ročník
5
Galéria
Zdroj: mediaflash
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM