Rôzne

Vianočné trhy v automobilke PSA so zbierkou: Zamestnanci vybrali, komu pomôžu

Vianočné trhy otvorí automobilka v Trnave pre širokú verejnosť. Súčasťou podujatia bude aj zbierka pre charitatívne organizácie.

Ilustračný obrázok k článku Vianočné trhy v automobilke PSA so zbierkou: Zamestnanci vybrali, komu pomôžu
Zdroj: TASR

Výťažok zo zbierky vianočných trhov zvýšený o príspevok automobilky tento rok rozdelí Groupe PSA Slovakia medzi dve charitatívne organizácie – Centrum včasnej intervencie a OZ Strom v Trnave.

Šiesty ročník vianočných trhov sa bude konať v areáli závodu v nedeľu 9. decembra so začiatkom od 10. hodiny a bude otvorený pre širokú verejnosť.

Vybrali dve charitatívne organizácie

„Tak ako po minulé roky, aj teraz ku každému euru, ktoré pribudne do zbierky od návštevníkov, pridáme my ďalšie dve eurá. Bolo na samotných zamestnancoch, aby navrhli charitatívne organizácie. Z nich potom sponzoringová komisia vybrala dve. Prvá poskytuje bezplatnú službu včasnej intervencie priamo v rodinách s deťmi so zdravotným postihnutím, OZ Strom sa venuje ľuďom s rôznymi druhmi postihnutia od veku 17 rokov,“ informoval hovorca automobilky Peter Švec.

Návštevníci budú mať na trhoch možnosť výberu zo širokej ponuky domácich produktov zamestnancov automobilky, ich rodinných príslušníkov a známych. Zbierka bude prebiehať v charitatívnych stánkoch. Pre deti vystúpia kúzelník, Divadlo HAF, príde aj Mikuláš a tešiť sa môžu i na premietanie rozprávok.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM