Lucia Lauková Krimi

Záchranná akcia: Mladého muža hľadali policajti aj príbuzní po celej Trnave

Mladíka, ktorý sa ocitol v ťažkej životnej situácii, hľadali príbuzní po celej Trnave. Zalarmovali aj políciu.

Ilustračný obrázok k článku Záchranná akcia: Mladého muža hľadali policajti aj príbuzní po celej Trnave
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Policajti trnavskej PMJ pomohli mladému mužovi v ohrození života. Ocitol sa v ťažkej životnej situácii a rodina nevedela, kde sa nachádza.

„Operačné stredisko prijalo informáciu o osobe v ťažkej životnej situácií, ktorú blízky nevedia nikde nájsť. Operačný dôstojník ihneď vyslal policajné hliadky, ktoré sa urýchlene presunuli na adresu, kde muža poslednýkrát videli,“ uvádza polícia.

Prečítajte si tiež

„Pri prehľadávaní okolia si po chvíli všimli mladíka, ktorý sa snažil upútať ich pozornosť. Zistili, že ide mužovho rodinného príslušníka. Ten im poskytol ďalšie informácie, ktoré ich pátranie nasmerovali k riečke Trnávka,“ opisuje záchrannú akciu polícia.

Po chvíli jedna z hliadok zbadala na opačnom brehu Trnávky dve osoby. Policajti sa okamžite presunuli na miesto, kde nešťastného muža našli už aj s jeho bratom.

„Policajti s mužom nadviazali kontakt a keďže bolo zjavné, že sa necíti dobre, rýchlo privolali RZP. Do ich príchodu s osobou neustále komunikovali a upútavali jej pozornosť, aby nestratila vedomie. Do niekoľkých minút dorazili na miesto aj privolaní záchranári, ktorí si muža prevzali do svojej starostlivosti,“ dodáva polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM