Monika Hanigovská Rôzne

Zoznámte sa s prvou Trnavčankou 2018: Rozkošná Andrea sa vypýtala na svet skôr

Takpovediac sa ohlásila na svet skôr. Andrea sa stala vôbec prvou Trnavčankou v novom roku. Zoznámte sa s uzlíkom šťastia manželov Kučerových, FOTO.

Ilustračný obrázok k článku Zoznámte sa s prvou Trnavčankou 2018: Rozkošná Andrea sa vypýtala na svet skôr
7
Galéria
Zdroj: Veronika Uvírová Kučerová

Prvá Trnavčanka sa vypýtala na svet o niekoľko dni skôr. "Je to naše prvé dieťatko, termín mala 9. januára. 2018,“ prezrádza pre náš spravodajský portál na začiatok prvorodička Veronika. Malá nedočkavá bojovníčka sa však nakoniec stala prvým bábätkom narodeným vo Fakultnej nemocnici v Trnave v tomto roku.

Uzlíček šťastia sa začal ohlasovať už na Silvestra za zvuku ohňostrojov. Zisťovali sme, kedy dalo dieťatko manželov Kučerových do pozoru.

„Kontrakcie ma chytili o deviatej večer a po polnoci sme prišli do nemocnice, keď už boli intenzívnejšie. Mali sme dohodnutého výborného lekára, ktorý tiež prišiel. Nebol problém ani na cestách “ rozpovie sa ďalej sympatická mamička.

Zdroj: Veronika Uvírová Kučerová

Už dlhší čas sa skloňovalo u rodičov konkrétne meno pre dcérku. Zvíťazila jednoznačne Andrea. „Toto meno sme už mali dávnejšie vybrané a nechceli sme ho meniť,“ povie nám trnavská mamička o čosi viac ohľadom výberu mena.

Šťastní rodičia mohli privítať vytúženú dcérku o 06.10 hodine nového roka. Prvá občianka mesta, Andera Kučerová, prišla na svet cisárskym rezom s mierami 3060 g a 49 cm.

FOTO: Toto je prvá občianka Trnavy v roku 2018
7
Galéria
Zdroj: Veronika Uvírová Kučerová

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM