Júlia Vargová Rôzne Správy

Americká klasika v trnavských uliciach: Nablýskané autá sa ukážu v plnej kráse

Už po štvrtýkrát sa ulicami Trnavy preženú nádherné naleštené koráby s nadčasovým dizajnom. Americká klasika sa predvedie na trnavských cestách.

Ilustračný obrázok k článku Americká klasika v trnavských uliciach: Nablýskané autá sa ukážu v plnej kráse
51
Galéria
Zdroj: Marián Bartoš

Nadšenci štýlových amerických áut si druhú májovú sobotu prídu na svoje. Malým Rímom sa preženú štýlové autá so spoločným označením made in USA. Podujatie American Cars Meeting organizuje Klub amerických vozidiel Garage V8 Trnava. Na pláne je zaujímavý program spojený s prezentáciou impozantných vozidiel a následná jazda ulicami Trnavy.

Americké tátoše budú brázdiť trnavské ulice. Odštartujú o 16:30.

Medzi unikátnymi kúskami, ktoré budeme môcť vidieť pri prejazde mestom nebudú chýbať skvosty značiek Dodge, Ford, Cadillac či Chevrolet. „Garage V8 Vás pozýva na už tradičný zraz amerických veteránov! Neváhajte a príďte si poobzerať starú americkú klasiku a zažiť skvelú atmosféru,“ láka organizátor na facebookovom profile podujatia.

Bude sa na čo pozerať. V trnavských uliciach sa predvedú štvorkolesoví tátoši v podobe americkej klasiky. „Niekto si možno povie „staré črepy“. No pre nás, už len pohľad na tieto umelecké skvosty znamená uspokojenie a vzdanie holdu starým konštruktérom, ktorí dokázali vytvoriť z kusov železa túto nádheru,“ opisuje svoje nadšenie z amerických veteránov Garage V8 na svojej stránke.

Na programe je prezentácia vozidiel aj súťaže. Jazda mestom je naplánovaná z Kočišského po Kamennej ceste smerom na Hospodársku, cez Zelený kríček a Hlbokú na Sladovnícku, Tamaškovičovu a Dohnányho späť na Hospodársku a do Kočišského.

Program American Cars Meeting:

V sobotu 11. mája, Kočišské, Trnava

  • 10:00 – 12:00 príchod
  • 12:00 – 12:30 prezentácia vozidiel
  • 12:30 – 13:30 Andy Ray Haverda Band a hostia
  • 13:30 – 14:30 súťaže
  • 14:30 – 16:00 Andy Ray Haverda Band a hostia + vyhodnotenie súťaže
  • 16:30 záverečná jazda mestom

Foto: ilustračné

Pozrite si fotografie z minuloročného podujatia v priloženej galérii.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM