Kultúra

Blíži sa Trnavský piknik na kalvárii: Ponúkne dobrú hudbu aj aktivity pre deti

Už koncom mája sa môžete tešiť na obľúbený Trnavský piknik v parku pri kalvárii. Chýbať nebude zaujímavý program pre deti aj dospelých.

Ilustračný obrázok k článku Blíži sa Trnavský piknik na kalvárii: Ponúkne dobrú hudbu aj aktivity pre deti
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

V parku pri kalvárii sa bude poslednú májovú nedeľu konať obľúbený Trnavský piknik. Tešiť sa môžete na kultúrny program aj chutné gastro zážitky.

„Trnavský piknik sa zaradil medzi podujatia, ktoré obľubujú všetky vekové kategórie Trnavčanov. Základnou pohnútkou k vzniku tejto akcie bolo podnietiť obyvateľov k vytváraniu nových komunít a oživovanie verejného priestoru,“ uvádza Mestské kultúrne stredisko Zaži v Trnave, ktoré podujatie organizuje.

Prečítajte si tiež

„Tentokrát sa opäť uvidíme v priestore parku pri kalvárii, ktorý pretvoríme na príjemné miesto spoločných stretnutí na deke alebo pri koláčiku už 29. mája v čase od 13:00 do 18:00,“ pozývajú organizátori.

V programe zaspieva mladá a talentovaná speváčka Agi Hlavenková s gitaristom. So svojím cirkusovým vystúpením návštevníkov ohúria Stribe Tribe Cirkus.

Pre deti pripravilo Teatro NELINE dve divadelné predstavenia Danka a Janka a Bajaja. Pripravené budú aj ďalšie aktivity pre deti, rôzne workshopy a skvelé gastro zážitky.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Viac z Trnavy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM