Lucia Lauková Krimi

Brutálny ÚTOK v trnavskej autoumyvárni: Majiteľa surovo bili kovovou tyčou

Dvaja muži brutálne zaútočili na majiteľa autoumyvárne v Trnave. 42-ročný muž skončil po surovej bitke v nemocnici.

Ilustračný obrázok k článku Brutálny ÚTOK v trnavskej autoumyvárni: Majiteľa surovo bili kovovou tyčou
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky

Trnavskí kriminalisti objasnili surovú bitku, po ktorej skončil 42-ročný muž v trnavskej nemocnici. Dvoch útočníkov zadržali a obvinili z lúpeže. Obaja sú stíhaní väzobne.

„Dvojicu mal v poobedných hodinách doviesť na jednu z trnavských autoumyvární ich známy, ktorý o ich pláne nemal mať žiadnu vedomosť. Dvaja muži vošli dnu a od majiteľa mali pýtať peniaze. Vzápätí ho mali začať biť s kovovými predmetmi, ktoré našli na mieste,“ opisuje brutálny útok polícia.

Muža mal najskôr jeden z nich udrieť do chrbta a po tom, ako spadol na zem, ho obaja bili po celom tele. Jeden útočník mu mal dokonca tlačiť kovový predmet na krk.

Prečítajte si tiež

„Napadnutý muž im však hotovosť odmietol dať, preto mu mali z krku strhnúť tri retiazky v hodnote viac ako 1 700 eur a odišli preč,“ dodáva polícia.

Policajti operatívnou činnosťou a pomocou svedeckých výpovedí, v priebehu len jednej hodiny, stotožnili a obmedzili na osobnej slobode vodiča, ktorý mal bitkárov na autoumyváreň doviesť. Krátko na to policajti zistili aj totožnosť dvoch útočníkov.

Vyšetrovateľka obvinila dvoch mužov vo veku 30 a 34 rokov zo zločinu lúpeže spolupáchateľstvom. „Zároveň podala podnet na návrh na ich väzobné stíhanie. Včera sa sudca s návrhom stotožnil a policajti oboch eskortovali do Leopoldova. Za takúto lúpež môže v zmysle zákona hroziť trest odňatia slobody až na 12 rokov,“ konštatuje polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM