Tlačové správy

Bývanie, ktoré si hneď zamilujete: Spoznajte Polianky v Zavare

"Moderný, rezidenčný projekt v malebnej obci Zavar pri Trnave." Práve tak by sme mohli Polianky opísať v niekoľkých slovách.

Ilustračný obrázok k článku Bývanie, ktoré si hneď zamilujete: Spoznajte Polianky v Zavare
14
Galéria
Zdroj: Polianky

,,Moderný, rezidenčný projekt v malebnej obci Zavar pri Trnave." Práve tak by sme mohli Polianky opísať v niekoľkých slovách.

Rázcestie dvoch svetov

Škola, škôlka, kultúrne centrum, zdravotné stredisko, športové kluby, obchody a služby, to všetko je súčasťou Zavaru. Zeleň, stromy, trávnaté plochy, prechádzka popri poli. Aj keď príroda tu je na dosah, zároveň ste na krok od mesta, centra Trnavy. Aj to sú výhody tejto pulzujúcej dedinky, ktorá sa čoraz viac modernizuje a pretvára. Polianky tak ponúkajú výhody spojené s pokojným prostredím vidieka, ako aj blízkosť mesta.

Priestor a rozmanitosť

Čo odlišuje tento projekt je určite rozmanitosť a priestrannosť. V ponuke sú 1 až 3 izbové byty, v troj a štvorpodlažných bytových domoch. Veľkým plusom sú predzáhradky, ktoré sú atraktívne svojou rozlohou od 22 až po 141 m2. V uzavretom vnútrobloku je priestor pre bezpečie, pokoj, jednoducho priestor pre rodinu, priateľov a štvornohých miláčikov.

Priateľská cena

Funkčné vlastnosti lokality v spojení s dostupnou cenou. Polianky sú bývanie, ktoré nie je za hranicou bežných finančných možností. Blaho rodiny alebo jednotlivca je teda v medziach rozpočtu.

Štandard bytov

Súčasťou ceny bytov je aj moderný a nadčasový štandard. Zahŕňa interiérové dvere s obložkovými zárubňami, plávajúce podlahy, dlažbu a obklad v kúpeľniach a toaletách vybavených tiež kompletnou sanitou. Plusom je samostatný plynový kotol v každom byte. Rovnako samozrejmosťou sú vchodové dvere spĺňajúce protipožiarne a bezpečnostné požiadavky. Ak si rezervujete byt v predstihu, ešte počas stavebných prác, naskytne sa vám možnosť výberu z pestrého, nadčasového vzorkovníka, pričom jednotlivé kombinácie si môžete pozrieť a vyskladať priamo vo vzorovom byte.

Výhodné podmienky financovania

Partnerom projektu je Oberbank a Slovenská sporiteľňa, vďaka čomu môžu zákazníci pri kúpe bytu počítať s výhodnými podmienkami financovania. V prípade, ak si zákazník netrúfa vybaviť hypotéku sám, môže pri riešení žiadosti o úver využiť poskytovanú pomoc renomovaného odborníka.

Prvé byty sú odovzdané

Polianky sa menia na komunitné miesto. Nasvedčuje tomu aj fakt, že prvú etapu majú úspešne za sebou a prví zákazníci už premieňajú Polianky na svoj domov. Stále však máte možnosť zakúpiť si byt v druhej a v tretej etape.

Kontakt na predajcu: www.polianky.sk/kontakt

Polianky: Moderné bývanie v Zavare
14
Galéria
Zdroj: Polianky

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Polianky
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM