Lucia Lauková Správy

Cesta cez Bielu Horu je čiastočne UZAVRETÁ: Kamióny dostali úplnú STOPKU

Vodiči musia rátať s dopravnými obmedzeniami. Okrem čiastočnej uzávery horského priechodu sa blíži aj rekonštrukcia mosta na R1.

Ilustračný obrázok k článku Cesta cez Bielu Horu je čiastočne UZAVRETÁ: Kamióny dostali úplnú STOPKU
Zdroj: TASR/Michal Svítok

Polícia upozorňuje vodičov na významné dopravné obmedzenia na moste v križovatke diaľnic D1 a R1 a na ceste I. triedy medzi Trnavou a Senicou, cez horský priechod Biela Hora.

Rekonštrukcia mosta na R1 sa začne už v sobotu 6. apríla.

Prečítajte si tiež

Obchádzková trasa

Práce si vyžiadajú uzavretie pripájacieho pruhu z diaľnice D1 na R1 v smere z Bratislavy na Trnavu. „Obchádzková trasa pre vozidlá smerujúce z D1 do Trnavy bude viesť po R1 smerom na Nitru. V križovatke Vlčkovce nastane zmena organizácie dopravy a dopravné značenie navedie vozidlá ponad R1 späť na smer do Trnavy,“ pripomína polícia.

Biela Hora

Z dôvodu rekonštrukcie vozovky je od štvrtku 4. apríla čiastočne uzavretá cesta cez horský priechod Biela Hora. Premávka bude na mieste riadená dočasnou svetelnou signalizáciou.

„Nákladné autá s dĺžkou nad 10 m majú prejazd týmto úsekom zakázaný. Odklon dopravy je vyznačený dočasným dopravným značením,“ priblížila polícia.

Polícia bude situáciu, v súvislosti s rekonštrukciami ciest vo zvýšenej miere monitorovať a v prípade, ak si to bude situácia v premávke vyžadovať, budú policajné hliadky dopravu aj regulovať.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

‼️VODIČI POZOR‼️DÔLEŽITÉ DOPRAVNÉ OBMEDZENIA V TRNAVSKOM KRAJI 🚧👷‍♂️ 🚨 Polícia upozorňuje vodičov na významné dopravné...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Wednesday, April 3, 2024
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM