Správy

Charitatívny bazár aj trhy: V Trnave si užijeme podujatia, ktoré budú POMÁHAŤ

Trnavský samosprávny kraj v predvianočnom čase organizuje podujatia na pomoc druhým. Čo všetko si pripravil?

Ilustračný obrázok k článku Charitatívny bazár aj trhy: V Trnave si užijeme podujatia, ktoré budú POMÁHAŤ
Zdroj: Facebook.com/Mestská televízia Trnava

Charitatívny bazár a vianočné predajné trhy na pomoc klientom zariadení sociálnych služieb i rodinám v núdzi pripravil Trnavský samosprávny kraj (TTSK) v spolupráci so svojou Nadáciou Dar na nasledujúce dni. Informoval o tom komunikačný odbor TTSK.

Charitatívny bazár

V stredu (7. 12.) sa bude v budove Úradu TTSK konať charitatívny bazár, na ktorom si poslanci Zastupiteľstva TTSK pred stredajším zasadnutím budú môcť zakúpiť výrobky klientov všetkých 21 zariadení sociálnych služieb za dobrovoľný príspevok.

„Je dobré, že sa výsledky práce klientov zariadení dajú prezentovať aj takouto formou. Aj zamestnanci úradu tam môžu kúpou oceniť prácu zdravotne znevýhodnených ľudí a zároveň finančným príspevkom podporiť nadáciu,“ uviedla riaditeľka odboru sociálnych vecí Úradu TTSK Blažena Flamíková.

Prečítajte si tiež

Trhy aj bazár

Vianočné predajné trhy sa uskutočnia na parkovisku za budovou Úradu TTSK na Starohájskej 10 v Trnave v pondelok 12. decembra od 9.00 do 12.00 h, v ponuke aj pre verejnosť budú výrobky študentov stredných škôl a klientov zariadení sociálnych služieb.

Napokon v stredu 14. decembra sa bude na nádvorí Divadla Jána Palárika od 11.00 do 19.00 h konať verejný charitatívny bazár Nadácie Dar. Zamestnanci Úradu TTSK doň venujú rôzne predmety, ako hračky, knihy či oblečenie. „Nezabúdame ani na ľudí bez domova, pre ktorých bude počas podujatia pripravená vianočná kapustnica,“ uviedla správkyňa nadácie Ivana Ondrušková.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM