Správy

Chcete zarábať viac ako 1 200 eur? V Trnave hľadajú možno práve VÁS!

Ak sa obzeráte po novej práci, možno ste na správnej adrese. Mesto hľadá nového kolegu.

Ilustračný obrázok k článku Chcete zarábať viac ako 1 200 eur? V Trnave hľadajú možno práve VÁS!
Zdroj: Unsplash.com

Mesto Trnava vyhlásilo výberové konanie na dve pracovné miesta na pozíciu referent/ka referátu rozpočtu a finančného manažmentu na Odbore ekonomickom.

Čo bude jeho prácou?

Ak vás táto pracovná ponuka zaujala, pripravte sa na príklad na spracovávanie návrhu rozpočtu a zabezpečovanie jednotlivých krokov od prípravy počiatočného návrhu rozpočtu až po jeho konečné spracovanie, spracovávanie rozpočtového provizória mesta v prípade, že mestské zastupiteľstvo neschváli rozpočet na nasledujúci rok do 31. 12. bežného kalendárneho roka, či zostavovanie záverečného účtu a výročnej správy.

Referent rovnako spracováva aktualizáciu rozpočtu a zmeny rozpočtu na základe uznesení mestského zastupiteľstva, na základe rozpočtových opatrení, zostavuje polročnú správu o plnení rozpočtu a polročnú monitorovaciu správu,
spracováva odborné podklady a informácie v oblasti finančného a dlhového manažmentu a iné.

Hlavným kvalifikačný predpokladom je úplné stredné odborné vzdelanie.

Prečítajte si tiež

Medzi ďalšie kritériá a požiadavky patria skúsenosti s danou agendou min. 3 roky (aktuálne skúsenosti), znalosť práce na PC a MS OFFICE (MS Word, MS Excel), zodpovedný, analytický a proaktívny prístup k práci, ochota učiť sa, samostatnosť, zodpovednosť, precíznosť a dodržiavanie termínov, dôslednosť a spoľahlivosť.

Samozrejmosťou je schopnosť tímovej spolupráce, bezúhonnosť a spôsobilosť na právne úkony.

Platové podmienky

„Žiadosť o zaradenie do výberového konania spolu s požadovanými dokladmi zasielajte na e-mailovú adresu personalne@trnava.sk do 31.01.2023,“ informuje mesto Trnava s tým, že originály dokumentov je potrebné priniesť na výberové konanie.

Predpokladaný nástup na pracovnú pozíciu je ihneď, prípadne dohodou a ide o pracovný pomer na dobu určitú (1 rok) s možnosťou predĺženia.

„Platové zaradenie: min. 1 200 eur + ďalšie platové dojednania v závislosti od vzdelania, praxe a pracovných skúseností,“ píše sa v informáciách o výberovom konaní.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM