Správy

Chcete zarobiť minimálne 1 200 eur? Mesto Trnava hľadá novú posilu

Pokiaľ hľadáte nové pracovné miesto, ste na správnej adrese. Akú pozíciu ponúka mesto Trnava?

Ilustračný obrázok k článku Chcete zarobiť minimálne 1 200 eur? Mesto Trnava hľadá novú posilu
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Nedávno sme vás informovali, že mesto Trnava hľadá referenta/ referentku ekológie. Vedenie mesta potrebuje obsadiť ešte jednu pracovnú pozíciu.

Vyhlásilo preto výberové konanie na obsadenie pracovného miesta referent/ka referátu územného plánu a architektúry na Odbore územného rozvoja a koncepcií

Čo bude robiť?

Úspešný uchádzač bude zodpovedať za spracovávanie zadaní pre zámery mesta v oblasti územného plánovania, urbanizmu a architektúry, vypracovanie koncepčných materiálov územného rozvoja mesta, spolupodieľa sa na obstarávaní územnoplánovacej dokumentácie a tvorbe koncepčných materiálov spresňujúcich ÚPN a vypracováva stanoviská k územným a stavebným konaniam pre Odbor stavebný a životného prostredia, vyjadrenia pre orgány štátnej správy a iné inštitúcie.

Medzi jeho ďalšiu pracovnú náplň patrí aj spracovávanie materiálov do mestskej rady a mestského zastupiteľstva, rieši interpelácie poslancov a požiadavky výborov mestských častí, usmerňovanie stavebných zámerov s účastníkmi výstavby a vykonávanie konzultačnej, poradenskej a expertnej činnosti v oblasti výstavby.

Samozrejmosťou je aj vyhodnocovanie a riešenie podnetov občanov, občianskych združení, neziskových organizácií a právnických osôb.

Aký ponúkajú plat? Dozviete sa to na ďalšej strane!

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM