Správy

Trnava hľadá nového referenta ekológie: Aký ponúka PLAT?

Obzeráte sa po novej práci? Možno aj vás zláka aktuálna pracovná ponuka priamo v Trnave.

Ilustračný obrázok k článku Trnava hľadá nového referenta ekológie: Aký ponúka PLAT?
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Trnava hľadá referenta/ referentku ekológie. Radnica na svojom webe zverejnila informácie o aktuálnom výberovom konaní.

Referent/ referentka referátu ekológie na odbore územného rozvoja a koncepcií bude pripravovať zadania pre investičné zámery mesta v oblasti tvorby krajiny a zeleno-modrej infraštruktúry.

Na čo sa pripraviť?

Medzi jeho ďalšiu pracovnú náplň bude patriť napríklad aj spolupodieľanie na tvorbe koncepčných materiálov v oblasti krajiny, zeleno-modrej infraštruktúry a klimatických opatrení alebo spracovanie vyjadrení a odborných posudkov v oblasti zelene a životného prostredia.

Pripraviť sa musí aj na vyhodnocovanie a riešenie podnetov od občanov, občianskych združení, neziskových organizácií a právnických osôb a iné.

Uchádzač by mal mať vysokoškolské vzdelanie II. stupňa so zameraním krajinná alebo záhradná architektúra.

Medzi ďalšie kritériá a požiadavky patrí napríklad znalosť práce na PC: Microsoft Office, CAD, GIS základy, zodpovedný, analytický a proaktívny prístup k práci, odolnosť voči stresu a schopnosť identifikovať a riešiť problém.

Samozrejmosťou by mala byť komunikatívnosť, schopnosť tímovej spolupráce, prehľad v odbore krajinnej architektúry a bezúhonnosť a spôsobilosť na právne úkony.

Aký ponúkajú plat? Dozviete sa to na ďalšej strane!

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM