Monika Hanigovská Rôzne

Čo ponúkne víkend v Trnave a okolí? Tieto akcie radíme zažiť

Je tu ďalší víkend. Pozrite sa, čo všetko sa chystá v Trnave a okolí. Lákadiel je hneď niekoľko.

Ilustračný obrázok k článku Čo ponúkne víkend v Trnave a okolí? Tieto akcie radíme zažiť
Zdroj: TASR

Lákavé fašiangy

10. február od 10.00 hod., Trnava, Na Hlavnej

Keď fašiangy, tak po trnavsky. Na Hlavnej ulici odštartuje podujatie s názvom Trnavské fašiangi. Zábava bude rozdelená do troch blokov a to v podobe programu s názvom fašiangové hody, maškari idú a pochovávame basu.

Fašiangová veselica s batôžkom

10. február, o 19.00 hod., v aule Strednej odbornej školy poľnohospodárstva a služieb na vidieku, Trnava

Folklórne združenie Veterán pripravilo parádnu akciu. Počas nej do muziky zahrá Ľudová hudba FS Zobor. Fašiangová veselica s batôžkom prinesie aj lákavé dobroty. Po tancovačke sa budete môcť posilniť kapustnicou, pagáčmi, či kávou.

Fašiangová zabíjačka

10. február, od 10.00 do 15.00 hod., Amfik Cafe, Halenárska 20, Trnava

Nemali ste fašiangovej zábavy dosť? Vychutnať si fašiangové dobroty môžete naďalej v našom meste. Milovníci jedla si tak prídu svoje. Jaterničky, zabíjačková kaša, krvavničky a iné dobroty budú čakať na návštevníkov tohto podujatia.

Film: 15:17 Paríž

10. február o 19.30 hod., Kino Hviezda, Trnava

Tvárou v tvár strachu dokážu obyčajní ľudia neobyčajné veci aj o tomje film s názvom 15:17 Paríž, ktorý môžete uzrieť v trnavskom kine. Americký herec a režisér Clint Eastwood (Americký ostreľovač, Sully) nakrútil svoj ďalší film opäť na základe skutočnej udalosti. 21.augusta 2015 si celý svet v ohromení vydýchol, keď médiá ohlásili zmarený teroristický útok na vlak # 9364 smerujúci do Paríža. Za obdivuhodným hrdinským činom stála trojica mladých Američanov cestujúcich po Európe, ktorí premohli ťažko ozbrojeného Maročana pripraveného zabíjať.

Volejbal

10. –11. február, od 18.00, Mestská športová hala, Trnava

Vychutnajte si v sobotu aj v nedeľu domáci zápas. V sobotu večer privíta Hit UCM Trnava volejbalové VK Nové Mesto nad Váhom a v nedeľu na tom istom mieste zabojuje Hit UCM Trnava proti družstvu COP Nitra.

Detský karneval

11. február, od 15.00 do 18.00 hod., v Kalokagatii – CVČ na Streleckej, Trnava

Aj naši najmenší si prídu v nedeľu na svoje. Detský karneval prinesie promenádu v maskách, zábavný program, karnevalové súťaže, diskotéku, karnevalovú tombolu a občerstvenie.

Tančiareň pre seniorov

11. február, od 16.00 do 20.00 hod., v Trnavskom dvore

Aj skôr narodení Trnavčania môžu príjemne stráviť nedeľný večer. Tančiareň pre seniorov ponúkne príjemne posedenie ale aj tancovačku pri dobrej hudbe. Do tanca hrá Duo Expres. Vstup je voľný.

Malý princ

11. február, od 16.00, Divadlo Jána Palárika v Trnave

Poetický príbeh o stretnutí pilota a Malého princa v rozľahlej púšti, si od svojho vzniku získal srdcia miliónov ľudí na celom svete. Je to najznámejšie literárne dielo francúzskeho spisovateľa Antoina de Saint-Exupéryho a zároveň, jeden z najznámejších rozprávkových príbehov modernej svetovej literatúry. S Malým princom sa určite každý raz v živote stretne. Či už ako dieťa alebo ako dospelý. Vychutnajte si ho počas novembra v našom meste.

Maľovaná fotografia

Do 18. február, Kaštieľ Chtelnica

Malokarpatská galéria – Kaštieľ Chtelnica pozýva na výstavu Veroniky Otepkovej s názvom Maľovaná fotografia. Vychutnajte si jej diela, ktoré sú digitálne kolorované a upravované. Výstava potrvá do 18. februára 2018.

Pričom zaujímavú výstavu môžete vychutnať v sobotu od 10.00 do 12.00 hod. a od 14.00 do 17.00 hod., a v nedeľu od 10.00 do 12.00 hod. a od 14.00 do 17.00 hod.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM