Futbal Šport

Deti budú môcť navštevovať ligové zápasy bezplatne: Dostanú samostatný sektor

Futbalový klub Spartak Trnava pripravil na zvyšok sezóny dva projekty pre žiakov základných škôl.

Ilustračný obrázok k článku Deti budú môcť navštevovať ligové zápasy bezplatne: Dostanú samostatný sektor
12
Galéria
Zdroj: TASR

Hovorca klubu Patrik Velšic uviedol, že v rámci nich budú mať deti možnosť navštevovať ligové zápasy bezplatne. Dostanú vyhradený jeden samostatný sektor.

„Spartak Trnava má záujem vychovávať na novom Štadióne Antona Malatinského novú generáciu fanúšikov, ktorí budú o pár rokov nositeľmi kultúry na futbalových štadiónoch. Do sektora pre deti do 15 rokov nebudú mať prístup iní fanúšikovia, aby bola zabezpečená maximálna bezpečnosť. Samozrejmosťou je občerstvenie a primeraný servis. V prípade skupiny má voľný vstup aj dospelý dozor za každých desať detí,“ povedal Velšic.

Projekt potrvá do konca sezóny 2019/2020 a jedna vybraná trieda zo školy, z ktorej sa najviac žiakov zúčastní na futbalových zápasoch, dostane trojdňový výlet na konci školského roka.

„Druhý, podobný projekt Prípravka pre Spartak je určený pre mladých futbalistov. Futbalové oddiely, ktoré majú mládežnícke kategórie do 12 rokov, môžu opäť zadarmo navštíviť naše ligové zápasy,“ doplnil Velšic.

Dva futbalové kluby, z ktorých sa najviac hráčov zúčastní na zápasoch, dostanú ako darček možnosť zahrať si vzájomný zápas na hlavnej ploche Štadióna Antona Malatinského.

Foto: Ilustračné

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Trnavy a okolia.

Štadión Antona Malatinského: City Arena Trnava
12
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM