Rôzne Futbal

Do tlače mieri kniha pre každého pravého fanúšika: Zachytáva cestu Trnavy za titulom

Fotoreportér Tlačovej agentúry SR (TASR) Lukáš Grinaj zostavil unikátnu knihu, ktorá prevažne prostredníctvom obrazového materiálu mapuje majstrovskú sezónu Spartaka Trnava vo futbalovej Fortuna lige 2017/2018.

Ilustračný obrázok k článku Do tlače mieri kniha pre každého pravého fanúšika: Zachytáva cestu Trnavy za titulom
Zdroj: TASR

Autor cez sériu 600 fotografií ponúka pohľad na zisk prvého titulu Spartaka v najvyššej slovenskej súťaži, súčasťou knihy s názvom „To my sme El majstri“ sú aj štatistiky hráčov a ich vyjadrenia. „Na knihe som začal pracovať približne tri mesiace pred skončením ligy. Veril som, že chalani to dotiahnu na majstra. Podarilo sa a teraz by som rád všetkým pripomenul tento skvelý úspech na mojich fotografiách a priniesol niečo, čo ešte nemá žiadny futbalový klub na Slovensku,“ povedal Grinaj, ktorý v uplynulej sezóne navštívil všetky zápasy Spartaka vrátane pohárových, i na ihriskách súperov.

Kniha vyjde v náklade 1000 kusov, jej tlač sa spustí v pondelok 11. júna. Obálku knihy vytvoril pôvodom Argentínčan a fanúšik trnavského futbalu Tomas Castellani. „V knihe má svoje miesto na dvojstrane každý hráč a člen realizačného tímu. Súčasťou knihy sú aj fotografie z osláv titulu po zápasoch s Dunajskou Stredou a AS Trenčín,“ dodal Grinaj.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM