Monika Hanigovská Rôzne Futbal

Majstrovský pohár z Trnavy putuje po Slovensku: Obdivovať ho budú na týchto miestach

Pohár víťazov sa ukáže na viacerých miestach. Prinášame vám zoznam miest, kam „príde“ na viac ako vítanú návštevu. Pohár si nenechá ujsť ani sám prezident.

Ilustračný obrázok k článku Majstrovský pohár z Trnavy putuje po Slovensku: Obdivovať ho budú na týchto miestach
Zdroj: TASR

Nebolo to dávno, čo si trnavský futbalisti spolu s fanúšikmi vychutnávali v centre Malého Ríma majstrovský titul. Súčasťou osláv bolo aj predstavenie majstrovského pohára.

Ten však teraz putuje (od 24. mája) po mnohých slovenských lokalitách. Viac na prezradil PR a Event manažér Spartaka Trnava Marek Ondrejka.

Majstrovský pohár podľa jeho slov budú vítať v rodiskách futbalistov a realizačného tímu. Pohár víťazov sa ocitne aj u prezidenta Andreja Kisku.

Spartak Trnava avizuje výnimku v prípade kuskóda Martina Bohunického. Najbližšie pohár zavíta do Dolnej Krupej, kde si ho do opatery zoberie spomínaný kustód. Napriek tomu, že je Trnavčanom, pohár pobudne v rodisku jeho manželky v Dolnej Krupej.

Odtiaľ sa potom vyberie opäť do Trnavy, potom do Zavaru, Považskej Bystrice, Nitry, následne sa si ho vychutná prezident slovenskej republiky a aktuálne skončí v Trnave.

  • 6.6. Putuje do Dolnej Krupej, do rodiska manželky kuskóda Martina Bohunického
  • 7.6. Putuje do Zavaru, Dávid Moravec – kondičný tréner
  • 8.6. Putuje do Trnavy, Matej Oravec
  • 9.6. Putuje do Považskej Bystrice, Anton Sloboda
  • 10.6. Putuje do Nitry, Martin Tóth
  • 12.6. Majstrovský pohár u prezidenta A. Kisku
  • 13.6. Putuje do Trnavy, Martin Vantruba

Zisťovali sme, či číslo trinásť je v tomto prípade konečné. Podľa slov manažér Spartaka Trnava je aktuálna púť majstrovského pohára známa zatiaľ do 13. júna. Marek Ondrejka súčasne prezradil, že majstrovský pohár by mal putovať do viacerých škôl ale ako dodal, presné termíny zatiaľ nemajú.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Hl.foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM