Monika Hanigovská Rôzne

Do Trnavy mieri vianočný strom z Dolných Orešian: Štefánikovu dočasne uzatvoria

Symbol Vianoc, vianočný strom bude čoskoro zdobiť srdce nášho mesta. Radnica pri tejto príležitosti musí uzavrieť na dva dni Štefánikovu ulicu.

Ilustračný obrázok k článku Do Trnavy mieri vianočný strom z Dolných Orešian: Štefánikovu dočasne uzatvoria
10
Galéria
Zdroj: TASR

Mesto sa pripravuje na príchod najkrajších sviatkov roku. Okrem Vianočných trhov a klziska nebude chýbať ani vianočný strom, ktorý organizátori prevezú vo štvrtok, 15. novembra na Trojičné námestie.

Prevoz vianočného stromčeka si vyžiada uzávierku Štefánikovej od 9. hodine v stredu 14. novembra, pričom potrvá približne do 14. hodiny vo štvrtok.

Bude to veľký stom

Mesto sa bude môcť pochváliť veľkým kúskom. „Kvôli jeho rozmerom je jedinou možnou prístupovou trasou Štefánikova ulica. Z dôvodu zabezpečenia bezproblémového prevozu a predchádzania poškodeniu áut zaparkovaných na tomto mieste je potrebné ulicu uzavrieť,“ informuje o tom mesto.

Rastie v Dolných Orešanoch

Parkovanie v tomto čase nebude na Štefánikovej možné, obyvateľom s parkovaním vo dvore bude v stredu vjazd umožnený. „Obyvatelia a prevádzkari na Štefánikovej boli o uzávierke informovaní osobne prostredníctvom letáku, ktorý im dnes (vo štvrtok 8. novembra, pozn. redakcie) doručili zamestnanci Mesta Trnava,“ doplna mesto.

Tohtoročný vianočný strom je z Dolných Orešian. „Ide o zhruba 20-metrov vysoký smrek pichľavý. Mestu Trnava ho ponúkla starostka Juliana Belicová, pretože rastie na tamojšom cintoríne, no je nutný jeho výrub,“ prezrádza mesto.

Minuloročného krásavca si môžete prezrieť v našej priloženej fotogalérii.

FOTO: Vychutnajte si tohtoročný vianočný stromček v našom meste
10
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Hl.foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM