Rôzne

Do Trnavy príde Matej Tóth: Uvedie Charitatívny kalendár Adeli 2019

Nadácia Adeli predstaví v Malom Ríme kalendár, ktorý podporí ľudí s telesným a kombinovaným postihnutím. Verejnosti ho predstaví úspešný slovenský olympionik.

Ilustračný obrázok k článku Do Trnavy príde Matej Tóth: Uvedie Charitatívny kalendár Adeli 2019
Zdroj: TASR

Po roku prichádza opäť do Trnavy piešťanská Nadácia Adeli so svojím charitatívnym bazárom. Uskutoční sa v sobotu v nákupnom centre City Arena od 10. do 17. hodiny.

V rámci neho uvedie úspešný olympionik Matej Tóth Charitatívny kalendár Adeli 2019, ktorého kúpou môže verejnosť podporiť osoby s telesným a kombinovaným postihnutím.

Výrobky vyrobili pacienti a ich najbližší

„Naša ponuka bude v tento deň obohatená o stánky s bižutériou, domácimi koláčikmi, vianočnými ozdobami, dekoračnými predmetmi, háčkovanými čiapkami, obalmi na mobil, mydielkami, drevenými výrobkami, obrazmi a nebude chýbať ani vianočné pečivo,“ informovala Silvia Lacková z nadácie. Všetky ponúkané výrobky vyrobili pacienti a ich najbližší.

„Okrem nich sa na bazári zúčastnia aj naši priatelia z občianskeho združenia Hendikup, ale aj z našej malej školy Adeli,“ dodala Lacková.

Výťažok odovzdajú pacientom a ich rodinám

V sprievodnom programe vystúpi trnavský spevák Martin Císar a tanečníci zo skupiny Streetbeats Crew. „Návštevníci si okrem zážitkov môžu odniesť aj dobrý pocit, že niekomu pomohli, pretože výťažok z podujatia bude venovaný adresne predávajúcim, teda pacientom a ich rodinám, ktorí sa na bazáre zúčastnia aktívne,“ uviedla Lacková. Charitatívny bazár pripravila nadácia v spolupráci s Nadáciou ZSE a nákupným centrom.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM