han Futbal Šport

Futbalisti Spartaka odchádzajú zo Žiliny s dlhými nosmi: Zarezal ich bývalý spoluhráč!

Škoda, aspoň ten bodík mohli uchmatnúť. Futbalisti Spartaka Trnava sa v 10. kole Fortuna ligy predstavili v Žiline, no nakoniec tesne prehrali 1:2.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti Spartaka odchádzajú zo Žiliny s dlhými nosmi: Zarezal ich bývalý spoluhráč!
4
Galéria
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Najvyššia futbalová súťaž sa hrala po dvoch týždňoch a Trnavčania chceli odčiniť vtedajšie domáce zaváhanie s Nitrou 0:2.

Smola v úvode

Zverenci Norberta Hrnčára nezačali duel pod Dubňom šťastne, keď po pošmyknutí Anthonyho využil Žilinčan Bičachčian ponúknutú príležitosť na strelenie úvodného gólu. Zrejme sa aj tento moment podpísal pod psychiku hostí, pretože si nevypracovali v prvom polčase žiadnu vážnejšiu šancu.

Prvý gól

Ten sa podarilo streliť Mikovičovi, ktorým si tak otvoril strelecký účet v drese Spartaka. Zároveň ním vyrovnal stav súboja, ktorý však dlho nevydržal. Katom Trnavy sa stal ich bývalý hráč Gamboš, ktorý vymietol horný roh Rusovovej bránky. Od tejto chvíle už ďalší žiadny gól nepadol.

Slová trénera Hrnčára

Norbert Hrnčár, kouč Spartaka sa vyjadril k prehratému zápasu. Jeho slová priniesla oficiálna stránka klubu. „Dobrý, behavý zápas, hralo sa hore dolu. Spokojný som bol s tým, ako sme ho taktiky zvládli, eliminovali sme silné stránky Žiliny, no nespokojný som s hrou dopredu a s finálnou fázou. Neprišlo zakončenie, dobrá prihrávka a to rozhodlo – väčšia kvalita vo finálne fáze. Myslím však, že mužstvo sa zlepšuje, výkonnosť pôjde hore a s výkonnosťou prídu aj víťazstvá. Prvýkrát hral Stano Olejník, funguje dobre, odohral dobre zápasy za dorast a bude dostávať šancu. Je to gólový chlapec, ale chýbali dnes lepšie centre, ktorými by sme ho lepšie využili.“

MŠK Žilina – FC Spartak Trnava 2:1 (1:0)

Góly: 5. Bičachčjan, 72. Gamboš – 50. Mikovič. Rozhodovali: Glova – Ádám, Perát, ŽK: Minárik, Javorček – Grič, Mikovič, bez divákov

Žilina: Petráš – Rusnák (88. Javorček), Minárik, Kiwior, Sluka – Gono, Bičachčjan (46. Bernát), Gamboš – Iľko (81. Myslovič), Jibril, (61. Kurminowski), Ďuriš (61. Kaprálik)

Trnava: Rusov – Turňa, Izuchukwu, Grič, Tsaousis – Yao (84. Vlasko), Bukata, Savvidis, Saymon (78. Kolesár), Mikovič – Olejník (78. Isu)

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: trnava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM