han Futbal Šport

Futbalový Spartak ulovil ďalšieho Gréka: TEN, ktorý dával góly len Trnave!

Netrvalo dlho a ku Savvidisovi pribudol v zostave futbalistov Spartaka Trnava ďalší grécky hráč. Ide o obrancu Dimitriosa Konstantinidisa.

Ilustračný obrázok k článku Futbalový Spartak ulovil ďalšieho Gréka: TEN, ktorý dával góly len Trnave!
Zdroj: Instagram.com/spartak_sk

Zaujímavosťou je, že rovnako ako Savvidis aj Konstantinidis je odchovancom tímu PAOK Solún.

Strieľal góly Spartaku

Ešte zaujímavejšie je, že sa mu s PAOK v roku 2015 v odvete Európskej ligy podarilo proti Trnave streliť gól. A ďalší pridal aj ako hráč Michaloviec v minulej sezóne! „Som pravý obranca a za celú svoju kariéru som dal možno štyri-päť gólov, z toho polovicu proti Trnave. Okrem spomínaného zápasu som dal gól aj v minulej sezóne v drese Michaloviec. Musím to zmeniť a dať teraz nejaký gól aj za Spartak, aj keď mojou prvoradou úlohou je im zabraňovať,“ povedal Grék pre web Spartaka.

Putoval všade možne

Ako sme už uviedli, Konstantinidis je odchovancom PAOK Solún, ale neskôr hral aj v talianskej Brescii, cyperskej Omónia Nikózia a znovu v gréckom tíme – Aris Solún. Posledné mesiace bol hráčom Michaloviec. „Som rád, že prichádzam do veľkého klubu. Videl som krásny štadión, len škoda, že nebude môcť byť počas zápasov zaplnený. Každopádne, teším sa na novú výzvu a verím v dobrú sezónu,“ dodal Dimitrios.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

View this post on Instagram

| Po Savvidisovi prichádza ďalší odchovanec PAOK Solún, ktorý má za sebou aj pôsobenia v Omónii Nikózia, či v talianskej Bresci a rovnako niekoľko štartov v mládežníckych reprezentáciách Grécka - Dimitrios Konstantinidis 🔴⚫️✍🏻 🔻🔻🔻 „Som rád, že prichádzam do veľkého klubu. Videl som krásny štadión, len škoda, že nebude môcť byť počas zápasov zaplnený. Každopádne, teším sa na novú výzvu a verím v dobrú sezónu.“ - povedal po podpise zmluvy pravý obranca Dimitrios Konstantinidis 💬 ———————— Vzhľadom na to, že prestupové okno je stále otvorené, nie sú vylúčené ešte ďalšie menšie zmeny v kádri smerom von či dnu. • • • • • #FCST1923 #FCSpartakTrnava #FCST

A post shared by FC Spartak Trnava - official (@spartak_sk) on

Zdroj: trnava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM