Júlia Vargová Rôzne Správy

Gastro zážitky v centre Trnavy: Na námestí rozvoniavali jedlá všetkého druhu

Pre veľký úspech prvého FOOD FESTu sa organizátori rozhodli priniesť do centra Trnavy jeho pokračovanie, a s ním aj kopu vôní a chutí.

Ilustračný obrázok k článku Gastro zážitky v centre Trnavy: Na námestí rozvoniavali jedlá všetkého druhu
10
Galéria

FOOD FEST Trnava vol. 2 potešil všetkých milovníkov jedla a dobrej zábavy. Festival pouličného jedla poskytol miestnym gurmánom možnosť ochutnať tie najnovšie streetfoodové vychytávky. Druhé pokračovanie festivalu prilákalo do ulíc množstvo ľudí. Počasie prialo lákalo prechádzkam trnavskými ulicami a vôňa jedla vábila každého, kto čo i len prešiel okolo.

Program pokračoval v sobotu, 30. marca, od dvanástej. Počas dňa bol na programe workshop Kalafa´s Shuffle School, ku ktorému hral Dj Stanley, a o siedmej večer vystúpil Milan Lieskovský.

V nedeľu, posledný deň festivalu pouličného jedla, 31. marca, mohli diváci niečo dobré na námestí zjesť od dvanástej do ôsmej. Podujatie moderoval Richard Vrablec.

Kvalitu jedla si hostia pochvaľovali. Zopár ľuďom sa však nepozdávala veľkosť ponúkaných porcií. Hlavne v pomere k nemalým cenám jedla na festivale. „Vynikajúce, ja osobne som stará škola takže mňa oslovili halušky a boli úžasné aj keď málo,“ posťažovala sa jedna z návštevníčok festivalu na facebooku. Celkovo si však návštevníci v uliciach jedlo i atmosféru chválili.

Návštevníci si mohli vychutnať kopu mäsitých i bezmäsitých jedál. Sladké či slané pochúťky, každý si prišiel na svoje. Svoje dobroty ponúkali NiceFries, Folks Food Truck, HOT – DOG Factory, Rychlovka Burgers, Šporheltníky, Buchtáreň, La Donuteria Bratislava, Trhance jak párance, Petite Crêperie, Pán Kornút, Majstri Haluškári, UNAS Street Food, Wowffle, Selaví či LOCO – Burgers & Sandwiches a mnohí ďalší.

FOOD FEST Trnava vol. 2
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM