han Krimi

Hasiči zasahovali pri nehode a potom skončili v domácej KARANTÉNE. Čo sa stalo?

Pozitívny test na ochorenie COVID-19 zaznamenali v nedeľu (3. 10.) zasahujúci hasiči pri dopravnej nehode v obci Trstín pri Trnave u jedného z jej účastníkov.

Ilustračný obrázok k článku Hasiči zasahovali pri nehode a potom skončili v domácej KARANTÉNE. Čo sa stalo?
Zdroj: Facebook.com/Hasičský a záchranný zbor

Preto príslušníci, ktorí s ním prišli do bezprostredného kontaktu, odišli okamžite do domácej karantény. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Lena Košťálová.

Udalosť sa stala v dopoludňajších hodinách, keď sa zrazilo osobné auto s dodávkou.

„Jeden zo štyroch účastníkov zostal zakliesnený v dodávke. Na vyslobodenie však nebolo potrebné použitie vyslobodzovacieho náradia. Po vyslobodení bola osoba naložená na nosidlá a transportovaná do vozidla záchrannej zdravotnej služby. Ďalšie osoby príslušníci prehliadli a následne im bola poskytnutá predlekárska prvá pomoc. Počas nehody prišlo k úniku prevádzkových kvapalín, preto na očistenie vozovky aj chodníka boli použité sorpčné materiály,“ doplnila hovorkyňa.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Čo sa deje na Slovensku?

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM