Monika Hanigovská Rôzne

Info pre milovníkov letného relaxu: Kúpalisko Castiglione už otvorilo brány!

Patríte medzi milovníkov letného relaxu? Nenechajte si ujsť čerstvé informácie z trnavského kúpaliska Castiglione. To už otvorilo svoje brány.

Ilustračný obrázok k článku Info pre milovníkov letného relaxu: Kúpalisko Castiglione už otvorilo brány!
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Dnes je prvý jún a ten sa spája okrem oslavy Medzinárodného dňa detí aj so začiatkom meteorologického leta. A práve v tejto deň sa rozhodlo otvoriť svoje brány a tým odštartovať letnú sezónu známe trnavské kúpalisko Castiglione.

Toto kúpalisko nachádzajúce sa v našom meste otvorili teda práve 1. júna. A v ktorých hodinách naň záujemcovia môžu počas tohto mesiaca zavítať a ako to bude v tých ďalších?

„V júni bude kúpalisko v prevádzke od 9.00 do 19.30 hodiny, pričom v júli môžu návštevníci využiť služby kúpaliska od 9.00 do 20.30 hodiny. A v auguste bude kúpalisko otvorené od 9.00 do 19.00 hodiny,“ povedala pre náš spravodajský portál Terézia Prokopová zo Správy kultúrnych zariadení MsÚ v Trnave.

Okrem otváracích hodín je potrebné mať na pamäti aj posledný možný vstup na kúpalisko, čo je 30 minút pred jeho uzavretím.

Letné radovánky však už v týchto dňoch môžete v našom meste zažiť aj v trnavskom Relax Aqua & Spa, kde pred pár dňami sprístupnili vonkajšie bazény. Okrem vonkajších bazénov môžu návštevníci od júna využiť aj vonkajšiu kasu. „Od prvého júna sme otvorili aj vonkajšiu kasu. Návštevníci, korí budú chcieť navštíviť vonkajšie bazény, tak nebudú musieť chodiť priamo cez našu budovu, ale využijú nato kasu pred vonkajšími bazénmi, čo ušetrí aj ich čas,“ povedala pre náš spravodajský portál pracovníčka recepcie.

Dodala, že letné kúpalisko je už v plnej prevádzke vrátane prislúchajúcich služieb – lehátok, slnečníkov, bufetov, vodného baru, masážnych trysiek, vodných atrakcií a podobne.

Prírodné letné kúpalisko v Kamennom mlyne zatiaľ ešte letnú sezónu nezahájilo, ale chce tak urobiť už onedlho. Podľa slov prevádzkovateľa Petra Pejkoviča sa kúpalisko otvorí okolo 20. júna.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM