Krimi

Krádež peňaženky v nákupnom centre: Podozrivú ženu zachytila KAMERA!

Trnavská polícia sa opäť obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. Hľadá ženu, ktorej zábery zverejnila na sociálnej sieti.

Ilustračný obrázok k článku Krádež peňaženky v nákupnom centre: Podozrivú ženu zachytila KAMERA!
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

„Necelá minúta a bolo po všetkom. Policajti teraz hľadajú mladú ženu. Radi by sa s ňou totiž porozprávali v súvislosti s krádežou peňaženky," informuje trnavská polícia.

Využila nepozornosť

V predajni s oblečením v trnavskom nákupnom centre mala, v stredu 8. júna po obede, neznáma žena zobrať dôchodkyni peňaženku aj s hotovosťou, osobnými dokladmi a platobnou kartou.

„Staršia žena ju mala mať v kabelke položenej na zemi. Podozrivá využila chvíľkovú nepozornosť majiteľky a za pár sekúnd ju mala okradnúť o viac ako 300 eur," opisuje polícia.

Poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre prečin krádeže.

Prečítajte si tiež

Výzva polície

„Ak ste ženu podozrivú z krádeže na záberoch spoznali, prípadne ste boli jej svedkom, kontaktujte nás na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo nám napíšte správu na FB Polícia SR – Trnavský kraj," vyzvala trnavská polícia.

Polícia zároveň apeluje na ľudí, aby pri nákupoch nestrácali obozretnosť a dávali si na svoje veci pozor: „Nikdy nenechávajte kabelky a tašky bez dozoru, napríklad voľne položené na zemi alebo v nákupných košíkoch."

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM