Monika Hanigovská Krimi

Kukláči v Trnave vypátrali hľadaného muža: Zadržali ho pri preberaní pizze

Policajní pátrači za asistencie trnavských kukláčov zadržali hľadaného Petra. Po mužovi bolo vyhlásené celoštátne pátranie.

Ilustračný obrázok k článku Kukláči v Trnave vypátrali hľadaného muža: Zadržali ho pri preberaní pizze
Foto: Rastislav Búgel

„Policajní pátrači za asistencie trnavských kukláčov zadržali 45-ročného Petra M., ktorý bol odsúdený za vraždu. Tej sa mal dopustiť ešte v roku 1999 v okrese Trenčín. Súd ho odsúdil za vraždu spolupáchateľstvom na 14,5 roka nepodmienečne,“ povedala pre náš spravodajský portál hovorkyňa KR PZ v Trnave Mária Linkešová.

Podľa slov hovorkyne KR PZ v Trnave si muž zo svojho trestu si odsedel 11,5 roku a z väznice bol na podmienku prepustený na slobodu.

Celoštátne pátranie

„Počas podmienky sa však neosvedčil a preto Krajský súd v Trenčíne vydal na osobu príkaz na dodanie do výkonu trestu, kde si mal odsedieť zvyšok trestu v trvaní 3 roky a 20 dní. Po mužovi bolo vyhlásené celoštátne pátranie. Nástupu sa vyhýbal od roku 2017 až doteraz a to najmä jeho pobytom v zahraničí,“ doplnila Mária Linkešová.

Dostali echo, že sa pohybuje v Trnave

Trnavská polícia však pracovala s operatívnou informáciou, že sa bude muž pohybovať v Trnave. „V stredu, 13. 2. ho policajti zadržali v nočných hodinách v trnavskom penzióne pri preberaní pizze. Po vykonaní potrebných úkonov ho policajti vzápätí eskortovali do výkonu trestu,“ uzavrela hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM