Júlia Vargová Kultúra Rôzne

Kultúrne leto odštartuje dvojdňová Garden párty: Láka na zábavu i dobré jedlo, VIDEO

Mesto sa zmení na záhradu plnú tanca a dobrej atmosféry. Garden párty v uliciach Trnavy otvorí tanečný latino sprievod Štúdia tanca a pohybu Alegria.

Ilustračný obrázok k článku Kultúrne leto odštartuje dvojdňová Garden párty: Láka na zábavu i dobré jedlo, VIDEO
20
Galéria
Foto: Matúš Koprda / Zdroj: Mesto Trnava/Zaži v Trnave

K letu neodmysliteľne patria dlhé noci ako stvorené na zábavu. Pretancovať celú noc budú môcť návštevníci Garden párty už čoskoro, 28. a 29. júna, priamo na korze. Koncerty a tance pod holým nebom lákajú do centra Trnavy všetkých milovníkov festivalovej neviazanej atmosféry. Energické rytmy latina si tentokrát budete môcť vychutnať aj s dobrým jedlom.

Dvojdňové podujatie bude spojené s Food festom, festivalom jedla.

Okrem príjemnej atmosféry, hudby a tanca priamo v centre mesta si návštevníci budú môcť vychutnať dobré jedlo od (nielen) miestnych predajcov. Širokú ponuku domácich sirupov, dobrej kávy a najrôznejších vín doplnia burgre, vegetariánske dobroty, donuty, šporheltníky či kopa iných pouličných pochutín.

Garden párty s jedinečnou atmosférou otvorí Kultúrne leto v Trnave. Všetko začne v piatok na obed Food festom. Zábavu o 19:00 odštartuje sprievod pod taktovkou Štúdia tanca a pohybu Alegria. Nebude chýbať ani program pre najmenších, o ten sa svojim vystúpením postará kúzelník Talostan. „Večer vyvrcholí koncertom maďarskej latino kapely Barrio Latino, ktorá svojimi horúcich rytmami v predošlých rokoch dostala Trnavčanov absolútne do varu,“ uvádzajú organizátori na facebookovom profile podujatia.

„Na druhý deň sa program začne už doobeda. Sobota sa takisto bude niesť v duchu dobrého jedla a nápojov, pripravený bude aj program pre deti, starších pozývame na prednášky Šimona Janíka a Michaela Kordoša. Večer nás čakajú koncerty dua Helado Infinito (Argentína, Chile) a maďarskej balkan kapely Szkojáni Charlatans,“ dodávajú.

Pozrite si video vystihujúce atmosféru Garden párty.

Zdroj: YouTube.com
Garden párty 2018
20
Galéria
Foto: Matúš Koprda / Zdroj: Mesto Trnava/Zaži v Trnave
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM