Júlia Vargová Rôzne Správy

Kuriózna pátracia akcia za Trnavou: Policajti naháňali poníka

Trnavskí policajti si vo večerných hodinách užili nezvyčajnú pátraciu akciu. Z Farárskho ušiel poník počúvajúci na meno Pegina.

Ilustračný obrázok k článku Kuriózna pátracia akcia za Trnavou: Policajti naháňali poníka
3
Galéria

Trnavskí policajti zažili neobvyklú pátraciu akciu. Informovala o tom Polícia Slovenskej republiky na svojom facebookovom profile. Policajti z Pohotovostnej motorizovanej jednotky majú za sebou nezvyčajné pátranie.

Kúsok za Trnavou, pri časti Farárske naháňali poníka. „Trnavskí policajti z Pohotovostnej motorizovanej jednotky zažili netradičnú pátraciu akciu,“ informuje polícia na svojom facebooku.

„Z časti Farárske ušla samica poníka, ktorá počúva na meno Pegina,“ dodáva polícia na sociálnej sieti.

Správa polície z počiatku znela ako prvo-aprílový žart. Poník pobehujúci po okolí by však predstavoval potenciálnu hrozbu. Mohol ohroziť nie len svoj život, ale aj životy okoloidúcich vodičov. „Keďže hrozilo, že sa poník dostane na priľahlé cesty a mohlo byť dôjsť k jeho usmrteniu, ale aj k zraneniu ľudí, policajti začali prehľadávať okolie,“ informuje polícia.

Všetko však našťastie dobre dopadlo a Pegina sa vrátila vďaka policajtom k majiteľovi. „Po asi 45 minútach poníka spozorovali a po kilometrovom prenasledovaní ho aj odchytili,“ dodáva.

Kuriózna pátracia akcia za Trnavou: Policajti naháňali poníka
3
Galéria
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM