Dominika Handzušová Kultúra

Letné LOMOZ Kino sa už stáva tradíciou: Tretí ročník ponúkne TIETO filmy

Aj tento rok bude v Horných Orešanoch premietanie pod holým nebom. Aké filmy občianske združenie Lomoz pripravilo?

Ilustračný obrázok k článku Letné LOMOZ Kino sa už stáva tradíciou: Tretí ročník ponúkne TIETO filmy
Zdroj: TASR

Poslednú júlovú sobotu budete môcť stráviť večer v spoločnosti Podfukárov a Rivalov. Zavítajú do Letného LOMOZ Kina 2015 do Horných Orešian.

Premietanie dvoch celovečerných filmov sa začne o 20:30 hod. na asfaltovej ploche ihriska. Druhý film je na programe od 22:45. Vstupné je dobrovoľné.

Podľa organizátorov stačí, ak prinesiete sami seba. „Sedenie bude zabezpečené a občerstvenie sa bude dať kúpiť na mieste,“ hovorí predseda združenia Marek Boháček.

Podfukári (Now You See Me)

Film vás zavedie do sveta kúzelníkov a iluzionistov, v ktorom do poslednej chvíle netušíte, čo je realita a čo ilúzia. Štyria jazdci dokážu všetko – vylúpiť banku v priamom prenose, rozdať peniaze tým, ktorí to potrebujú a ešte aj utiecť FBI. Alebo je všetko inak? Napínavý, akčný, ale miestami aj zábavný príbeh troch mužov a jednej ženy s kvalitným hereckým obsadením vás pripúta k stoličkám tak, že nebudete ani dýchať. Aby ste nepokazili kúzlo…

Rivali (Rush)

Preteky Formule 1 sú miestom, kde jedna jediná chybička môže znamenať smrť. Napriek tomu pretekári stále sadajú za volant a riskujú životy, aby dokázali, že sú najlepší. Skutočný príbeh legendárneho pretekára Nikiho Laudu a jeho hlavného rivala, krásavca Jamesa Hunta, sa dostane pod kožu každému. Nejde v ňom len o rýchle autá, ale aj o lásku a priateľstvo, ktoré sú silnejšie ako chuť zvíťaziť. Vďaka geniálnej kamere a strihu budete mať pocit, že ste priamo na okruhu F1. Film získal v roku 2014 Zlatý glóbus v kategórii dráma.

Mohlo by vás zaujímať:
Na Hrade sú vystavené Da Vinciho lietajúce stroje: Vyskúšajte si ich na vlastnej koži
Po úspešnej premiére je tu pokračovanie: Korzo opäť zaplní Trnavský blšák

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM