Júlia Vargová Kultúra Rôzne

Ľuďom pri prechádzke námestím potečú slinky: Festival láka mäsožravcov i vegánov

V uliciach Trnavy to bude v apríli rozvoniavať výborným jedlom všetkého druhu. Chystá sa Festival pouličného jedla a dobrého pitia, Dobrota.

Ilustračný obrázok k článku Ľuďom pri prechádzke námestím potečú slinky: Festival láka mäsožravcov i vegánov
13
Galéria
Zdroj: Street Food Park

Festival pouličného jedla sľubuje, že sa návštevníkom vydajú slinky na špacír. Zabezpečiť to má najmä spracovanie kvalitných surovín, poctivý prístup lokálnych výrobcov a nové ingrediencie. Pouličné festivaly jedla sa v poslednej dobe tešia veľkému úspechu. Ľudia si čoraz viac potrpia na kvalitu jedla, ktoré konzumujú. Jedným z festivalov, ktorý také jedlo gurmánom sprostredkuje, je práve Dobrota. Jeho návštevníci si dobré jedlo a pitie budú môcť na Trojičnom námestí vychutnať celé tri dni.

Organizátori sľubujú chutné pokrmy pre mäsožravcov aj vegánov, remeselné pivko, lokálne víno, osviežujúce domáce limonády a chutnú kávu. To všetko v príjemnej priateľskej atmosfére.

Nový street food festival v Trnave bude sprevádzať zaujímavý program. Definovať by ho mali lákavé vône a chute, o ktoré sa postarajú NYC Corner, Crumpel's pou­tinerie, Grilovaný oštiepok, Martin's Cider, Podpecníky, Ovocno, Trhance jak párance, Langoše, Legendárne buchty – Zbojská, Á La Bonn' Gallet, Vínko Klimko, TULAC Coffee&Tea, Grobská Husacina, Originál Trdelník či BARSKDE.

Vstup je voľný, festival na Trojičnom námestí odštartuje v piatok, 12. apríla a bude trvať do nedele, 14. apríla.

  • Piatok: 17:00 – 22:00
  • Sobota: 11:00 – 22:00
  • Nedeľa: 11:00 – 20:00

Foto: ilustračné

Pouličný festival jedla
13
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM