Monika Hanigovská Rôzne

Mamičky v trnavskej pôrodnici zažili dvojnásobnú radosť: Aha, koľko dvojičiek sa narodilo

Bola to dvojnásobná radosť. V trnavskej pôrodnici prišli v uplynulom roku na svet viaceré dvojičky. Veď sledujte...

Ilustračný obrázok k článku Mamičky v trnavskej pôrodnici zažili dvojnásobnú radosť: Aha, koľko dvojičiek sa narodilo
Zdroj: TASR

Len nedávno našich čitateľov zaujala takpovediac bábätkovská téma týkajúca sa nášho mesta. Priniesli sme vám zaujímavé informácie o tom, po akých krstných menách siahali trnavskí rodičia ohľadom bábätiek narodených v roku 2016 najčastejšie. A veru sa postarali o zaujímavé výbery.

Oboznámili sme vás tak s prehľadom najčastejších krstných mien detí s trvalým pobytom v meste Trnava, ktoré prišli na svet v roku 2016.

Pri bábätkovskej téme ostaneme ešte aj tentoraz. Naša redakcia totiž zisťovala, či sa v minulom roku na novorodeneckom oddelení v Trnave narodili nejaké dvojičky a ak, tak koľko ich vlastne bolo.

Pre zaujímavosť, vlani v trnavskej nemocnici prišlo na svet 1774 bábätiek, čo bolo viac ako v roku 2015, keď sa tam narodilo 1623 detičiek. A zaznamenali pri pôrodoch na spomínanom oddelení v minulom roku aj nejaké dvojičky? Odpoveď znie áno.

V roku 2016 prišlo na svet v trnavskej pôrodnici niekoľko dvojičiek. Ako náš portál informovala Marta Kleimanová z odboru organizačnej a vnútornej správy Mestského úradu v Trnave, v minulom roku sa tam narodilo deväť párov dvojičiek.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM