Správy

Mesto Trnava hľadá nového kolegu: Aký PLAT čaká na úspešného uchádzača?

Rok sa pomaly končí a vy by ste chceli do toho nasledujúceho vkročiť s novou prácou? Máme pre vás tip priamo z mesta.

Ilustračný obrázok k článku Mesto Trnava hľadá nového kolegu: Aký PLAT čaká na úspešného uchádzača?
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

Po tom, čo sme informovali, že mesto hľadá referenta/refe­rentku referátu verejnoprospešných služieb na odbore komunálnych služieb, prišla radnica s ďalšou pracovnou ponukou.

Mesto Trnava zverejnilo informácie o výberovom konaní na obsadenie pracovného miesta referenta/ky referátu technických činností dopravy na odbore dopravy.

Toto všetko ho čaká

Do pracovnej náplne budúceho referenta bude patriť „zabezpečovanie odbornej agendy spojenej so správou a údržbou verejného osvetlenia, s údržbou miestnych komunikácií (zimná údržba, letná údržba), s činnosťou administratívneho zamestnanca odboru – došlej, odoslanej a vnútornej pošty odboru dopravy a riešenie všetkých úloh s nimi súvisiacich.“

Referent sa podieľa na príprave obsahovej a odbornej stránke zmlúv, kontrole realizovaných prác, konomike (tvorba, kontrola a vyhodnotenie rozpočtu, kontrola a likvidácia faktúr), zaradení a inventarizácie majetku mesta a príprave podkladov pre verejné obstarávanie.

Hlavným kvalifikačným predpokladom je úplné stredné odborné vzdelanie/ vysoká škola – v odbore stavebníctvo, doprava, prípadne energetika.

Prečítajte si tiež

Samozrejmosťou je práca a PC a MS OFFICE (MS Word, MS Excel), zodpovedný, analytický a proaktívny prístup k práci, odolnosť voči stresu, schopnosť identifikovať a riešiť problém, a komunikatívnosť.

Uchádzačovi by nemala chýbať ani schopnosť tímovej spolupráce, bezúhonnosť a spôsobilosť na právne úkony a mal by byť držiteľom vodičského oprávnenia a byť aktívny vodič.

Koľko zarobí budúci referent?

„Žiadosť o zaradenie do výberového konania spolu s požadovanými dokladmi zasielajte na e-mailovú adresu personalne@trnava.sk do 21. 12. 2022,“ informuje mesto.

Predpokladaný nástup je ihneď a ide o pracovný pomer na jeden rok s možnosťou predĺženia.

„Platové zaradenie: min. 820,– eur + ďalšie platové dojednania v závislosti od vzdelania, praxe a pracovných skúseností,“ píše sa v informáciách o výberovom konaní na webe mesta.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM