Monika Hanigovská Rôzne

Milovníci korčuľovania sa môžu tešiť: V Trnave už postavili klzisko, FOTO

A je to tu. V Trnave už stojí klzisko. V piatok podvečer sa v našom meste chystá jeho slávnostné otvorenie.

Ilustračný obrázok k článku Milovníci korčuľovania sa môžu tešiť: V Trnave už postavili klzisko, FOTO
5
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Syntetické klzisko bude v Trnave slávnostne otvorené už dnes. Stane sa tak podvečer o 17.00 hodine v priestoroch pešej zóny. V piatok v doobedňajších hodinách mali Trnavčania možnosť vidieť finišujúce úpravy na klzisku. Zachytili sme ich našim objektívom.

Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Klzisko pred otvorením

Úpravy pred slávnostným otvorením klziska zaujali viacero okoloidúcich. „Tešíme sa. A myslím, že aj mnohé deti. Minulý rok sa malému tak zapáčilo korčuľovanie, že sme sa miesto rozprávok častejšie korčuľovali,“ smeje sa mladá trnavská mamička.

Čoskoro sprístupnené klzisko zaujalo aj dvanásťročnú školáčku. „Klzisko je super, po škole som si veľakrát išla zakorčuľovať. Mám rada zimu, práve pre ľad. Dnes si určite s kamoškami pozrieme sprievodný program,“ povedala nám školáčka Lucia.

Zaujímavý program

Dnešné slávnostné otvorenie klziska bude sprevádzať zaujímavý program. "Súčasťou otvorenia budú mladí hokejisti a krasokorčuliari,“ povedal pre Trnava 24 Jakub Hrušovský, event manager Mediaflash. Klzisková plocha o rozmeroch 20×10 metrov ponúkne zaujímavý program aj pre našich najmenších. "V soboty o 15.00 hodine bude organizované korčuľovanie so športovými aktivitami pre deti,“ doplnil Hrušovský.

Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Klzisko podľa vyjadrenia Hrušovského bude otvorené pre verejnosť denne od 10.00 do 20.00 hodiny, a to až do 8. januára. Ako ďalej uvádza Hrušovský, školy a škôlky si pri rezervácií budú môcť uplatniť nárok na bezplatný vstup. Ten budú môcť zrealizovať v čase od 9.00 hodiny do 13.00 hodiny a to v štyroch sobotných termínoch – 26. novembra, 3. decembra, 10. decembra a 17.decembra. Klzisko prevádzkuje organizátor Vianočných trhov v spolupráci s mestom Trnava a spoločnosťou ZF Slovakia.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

OBRAZOM: V Trnave už stojí klzisko
5
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM