Rôzne

Módny gigant v Trnave: Logistický park by mali otvoriť začiatkom budúceho roka

Spoločnosť C&A by mala svoj logistický park pri Trnave otvoriť začiatkom budúceho roka.

Ilustračný obrázok k článku Módny gigant v Trnave: Logistický park by mali otvoriť začiatkom budúceho roka
2
Galéria
Zdroj: CTPark Trnava

Módny predajca uzavrel v uplynulých dňoch dohodu o prenájme priestorov v CTParku Trnava. Chce tak, ako uviedla za CTP Andrea Majerová, posilniť svoje strategické postavenie i rozvoj v rámci regiónu.

V areáli priemyselného CTParku v Trnave bude mať spoločnosť C&A prenajatých 50 000 štvorcových metrov. „Nové priestory budú nájomcovi k plnému užívaniu odovzdané vo februári 2020,“ informoval generálny riaditeľ spoločnosti CTP Remon Vos.

Developer CTP postaví pre nájomcu halu a administratívnu budovu. Spolu s dvojpodlažným mezonetom tak vznikne pre C&A variabilný a efektívny priestor pre podnikanie a zásobovanie maloobchodov.

„Som veľmi rád, že spoločnosť C&A vníma pozíciu a priestory v CTParku v Trnave za strategicky zaujímavé a pridala sa tak k ďalším spoločnostiam, ktoré vidia a chcú využiť potenciál, ktorý im tento park v blízkosti automobilky PSA Peugeot Citroen prináša. Verím, že im naše priestory, v ktorých budú mať svoje distribučné a logistické centrum, pomôžu podporiť ich stratégiu a ďalší rozvoj,“ uviedol Vos.

CTPark Trnava dbá, ako dodal, aj na environmentálny a ekologický aspekt. Súčasťou sú zelené plochy a zelené vegetačné strechy a zelená strecha bude aj v novovytvorených priestoroch, ktoré bude mať k dispozícii spoločnosť C&A.

Spoločnosť C&A pred dvoma rokmi informovala, že centrálne logistické a distribučné centrum v Trnave bude od roku 2019 zásobovať všetky svoje pobočky v deviatich krajinách obchodného regiónu centrálnej a východnej Európy, vrátane Slovenska.

Nová prevádzka by mala mať okolo 350 pracovných miest. V júni 2019 spoločnosť pre TASR uviedla, že oproti plánu sa otvorenie centra mierne oneskorí, čo ovplyvnili najmä vysoké nároky na technológie.

Foto: Ilustračné

CTPark Trnava
2
Galéria
Zdroj: CTPark Trnava
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM