Krimi

Muž mal zmiznúť pod hladinou: Polícia pátrala vo vodách Bolerázskej priehrady

Muž mal počas plávania zmiznúť pod hladinou. Na brehu priehrady bolo predposlednú aprílovú sobotu nájdené šatstvo aj s osobnými vecami.

Ilustračný obrázok k článku Muž mal zmiznúť pod hladinou: Polícia pátrala vo vodách Bolerázskej priehrady
4
Galéria
Zdroj: TASR

Osoba, ktorá v sobotu 20. apríla plávala v priehrade Bolerázu v okrese Trnava a neskôr zmizla pod hladinou, by mal byť 65-ročný Bratislavčan. Jeho nezvestnosť nahlásil brat v pondelok 22. apríla.

Oznámenie o topiacej sa osobe podal svedok už v sobotu, okamžitá pátracia akcia však skončila bezvýsledne.

„Na brehu priehrady bolo v sobotu nájdené šatstvo aj s osobnými vecami, no bez dokladov, ktoré by mohli pomôcť identifikácii. Následne v pondelok nahlásil muž z Bratislavy na Obvodnom oddelení Policajného zboru SR v Trstíne nezvestnosť svojho brata, potom aj identifikoval nájdené šatstvo ako veci patriace bratovi,“ informovala v utorok krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová.

V utorok bola od deviatej hodiny vykonávaná rozsiahla pátracia akcia za účasti policajtov poriadkovej polície, kriminálnej polície, poriečneho oddelenia polície spolu s potápačmi a člnom.

„Do pátrania sa zapojili aj trnavskí hasiči s člnmi, záchranári z Gabčíkova a technikou a služobné a záchranárske psy. Nezvestného muža sa zatiaľ vypátrať nepodarilo,“ konštatovala hovorkyňa. Polícia bude v pátraní pokračovať aj v stredu 24. apríla.

V Boleráze hľadali utopeného Bratislavčana
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM