han Krimi

Muž napadol trnavských policajtov a jedného POHRÝZOL! Spacifikovali ho až paralyzérom

V obci Boleráz museli zasahovať proti agresívnemu 41-ročnému mužovi PMJčkári z Trnavy. Agresora to neodradilo, práve naopak, zaútočil aj na policajtov.

Ilustračný obrázok k článku Muž napadol trnavských policajtov a jedného POHRÝZOL! Spacifikovali ho až paralyzérom
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Košický kraj , Facebook.com/Polícia SR - Trnavský kraj

Ako uvádza polícia na Facebooku, o pomoc požiadal 73-ročný obyvateľ Bolerázu, ktorému sa mal neznámy, bosý muž vyhrážať zabitím.

„Policajti situáciu preverili a muža stotožnili. 41-ročný muž bol zmätený, pod vplyvom alkoholu a policajtom tvrdil, že ho chcel kamarát na návšteve v bazéne utopiť. Situáciu vyriešil tak, že ho pohrýzol do nosa a z návštevy utiekol,“ píšu muži zákona.

Situácia sa vyostrila

Počas prítomnosti hliadky sa podozrivý muž začal sťažovať na bolesti v hrudníku, sťažené dýchanie a na miesto bola privolaní záchranári. Správanie muža sa začalo stupňovať, začal byť vulgárny a správal sa agresívne až nakoniec odmietol s hliadkou z Trstína komunikovať.

„Situácia sa vyostrila aj po príchode hliadky PMJ Trnava. Aj napriek opakovaným výzvam sa muž správal naďalej agresívne, jedného policajta trafil do tváre pohárom s vodou a pri obmedzovaní slobody pohrýzol veliteľa čaty PMJ do prsta. Pri zákroku sa im vyhrážal, kládol aktívny odpor a želal im smrť. Policajti muža nakoniec spacifikovali pomocou elektrického paralyzéru,“ udáva polícia na sociálnej sieti.

Vzhľadom na celé okolnosti vyčíňania muža, ho posádka RPZ za asistencie policajnej hliadky nakoniec previezli do trnavskej nemocnice.

„Vyšetrovateľka z Trnavy začala vo veci trestné stíhanie pre prečin útoku na verejného činiteľa. Dvaja zranení policajti boli po zákroku ošetrení v nemocnici. Celý prípad je naďalej v štádiu vyšetrovania,“ doplnila polícia.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

41 ROČNÝ MUŽ VYČÍŇAL V BOLERÁZI DOHRÝZOL KAMARÁTA AJ POLICAJTA V obci zasahovali v noci policajti z Trstína aj...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Friday, September 17, 2021
Zdroj: trnava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM