Správy

Na Deň detí zaplnia Trojičné námestie: Super akcia prinesie atrakcie aj PROGRAM

Už o niekoľko dní oslávia svoj sviatok všetky deti. Nezabudlo sa na ne ani v Trnave.

Ilustračný obrázok k článku Na Deň detí zaplnia Trojičné námestie: Super akcia prinesie atrakcie aj PROGRAM
Zdroj: TASR

„Už 1. júna na Deň detí sa po dvojročnej prestávke opäť uskutoční podujatie najmä pre deti pod názvom Dobrovoľníci deťom. Tradičné celomestské mládežnícke podujatie pod taktovkou Mestskej rady mládeže v Trnave a rôznych dobrovoľníckych a mládežníckych organizácií bude na Trojičnom námestí v Trnave v čase od 9.00 hod. do 17.00 hod.," informuje mesto Trnava o podujatí, ktoré sa organizuje od roku 2004.

Program na pódiu

„Občianske združenia a organizácie v rámci celého dňa budú realizovať rôzne aktivity a hry pre deti, a zároveň odprezentujú svoju činnosť," povedal pre web mesta dlhoročný organizátor podujatia Rastislav Mráz.

Na pódiu pod mestskou vežou bude počas celého dňa prebiehať program. Tešiť sa môžeme napríklad na vystúpenia tanečných zoskupení. Chýbať nebudú ani súkromné základné umelecké školy Gaudia či štúdio Dušana Nebylu.

Prečítajte si tiež

Čo nás čaká?

Návštevníci sa môžu tešiť na sprievodné aktivity, ktorými budú napríklad nafukovacie atrakcie a maľovanie na tvár. Svoju prezentáciu si pripravia ja skauti, dobrovoľní hasiči z Trnavy, dobrovoľná civilná ochrana či rôzne športové zduženia.

„Cieľom podujatia je poukázať na dôležitosť dobrovoľníckej práce, aktívne trávenie voľného času detí a mládeže a v neposlednom rade na dôležitosť prezentovaných organizácií," informuje mesto Trnava.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie zaujímavé čítanie

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM