Správy

Na toto nezabudnite! Regionálna autobusová doprava prechádza do PRÁZDNINOVÉHO režimu

Regionálna autobusová doprava v Trnavskom samosprávnom kraji (TTSK) prechádza od 1. júla do 31. augusta do prázdninového režimu.

Ilustračný obrázok k článku Na toto nezabudnite! Regionálna autobusová doprava prechádza do PRÁZDNINOVÉHO režimu
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Cestujúci nájdu aktuálne cestovné poriadky na webových stránkach dopravcov Arriva Trnava, SKAND Skalica a SAD Dunajská Streda a takisto na výveskách autobusových zastávok. TASR o tom informovala hovorkyňa TTSK Natália Petkáčová.

Na vybraných linkách budú jazdiť aj autobusy s cyklonosičom.

„V cestovnom poriadku sú spoje v rámci takýchto liniek označené symbolom bicykla. Do pozornosti dávame aj Cyklobus od vody k vode z dielne Krajskej organizácie cestovného ruchu Trnavský kraj, ktorý premáva každú sobotu, nedeľu a sviatok, a to až do 15. septembra, medzi Dunajskou Stredou a Gabčíkovom,“ priblížila.

Pripravili novinku

Novinkou bude od júla elektronický cestovný lístok zapísaný na čipovej karte. Týka sa vlastníkov predplatných cestovných lístkov a SeniorPasu TTSK.

V prípade kontroly zo strany revízora sa cestujúci preukáže dopravnou čipovou kartou, ktorú priloží k revízorskej čítačke. Cestovný lístok v tlačenej podobe budú naďalej dostávať cestujúci, ktorí za prepravu platia v hotovosti, bankovou kartou alebo čipovou kartou jednorazovo.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM